Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Ντεσπότοβιτς και δύο… μουντιαλικοί για ΑΕΚ!!

Σε συζητήσεις με τον 21χρονο Σέρβο φορ Τζόρτζε Ντεσπότοβιτς βρίσκεται η ΑΕΚ. Επαφή με τον Κατσουράνη θα έχουν στην «Ένωση». Στα υπόψη του Μιλοβάνοβιτς ο Μπένγκτσον.

Ντεσπότοβιτς και δύο… μουντιαλικοί για ΑΕΚ
Εξελίξεις για το θέμα του σέντερ φορ και του αριστερού χαφ θα υπάρχουν στην ΑΕΚ με την επιστροφή του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς από την Ισπανία.

Για τη θέση του επιθετικού, η ΑΕΚ είναι σε διερευνητικές επαφές με τον Τζόρτζε Ντεσπότοβιτς, όπως αναφέρει η «Ώρα για Σπορ». Ο 22χρονος Σέρβος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη βελγική Λόκερεν, η οποία τον απέκτησε πέρσι από τη Σπαρτάκ Σουμπότιτσα έναντι περίπου 600.000 ευρώ (!), αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί και είχε τέσσερις εμφανίσεις σαν αλλαγή πετυχαίνοντας ένα γκολ. Για τον παίκτη ενδιαφέρονται και ομάδες από την πατρίδα του.

Στο μεταξύ, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς φέρεται να είχε υπόψη του για τη Λας Πάλμας και ίσως πλέον να σκέφτεται για την ΑΕΚ τον Τζέρι Μπένγκτσον. Ο 27χρονος επιθετικός από την Ονδούρα, που έπαιξε βασικός και στα τρία παιχνίδια της εθνικής του ομάδας στο Μουντιάλ (έχει 19 τέρματα σε 47 συμμετοχές με το εθνόσημο), παίζει στο MLS και τη Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον έχοντας 3 γκολ σε 29 εμφανίσεις. Πριν τις ΗΠΑ είχε παίξει μόνο στην πατρίδα του.

Επαφή με Κατσουράνη

Το θέμα του Κώστα Κατσουράνη «ανοίγει» ξανά για την ΑΕΚ. Η αποστολή της Εθνικής επιστρέφει σήμερα από το Μουντιάλ και παρότι μετά την απομάκρυνση του Νίκου Λυμπερόπουλου η επιστροφή του 35χρονου μέσου φαινόταν να απομακρύνεται, δεν είναι απίθανη. Με τον διεθνή άσο αναμένεται να υπάρξει επαφή κι εφόσον υπάρχει διάθεση και συμφωνία για συνεργασία, ο παίκτης θα επιστρέψει για να κλείσει την καριέρα του στην «Ένωση».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: