Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Αποχαιρέτησε Λο ο Ολυμπιακός!

Επιβεβαιώθηκε και με ανακοίνωση η αποχώρηση του Έισι Λο απ’ τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν χρήση του όρου στο συμβόλαιο του Αμερικανού και τον ευχαρίστησαν για τα όσα προσέφερε.

Αποχαιρέτησε Λο ο Ολυμπιακός
Χώρισαν και με την... βούλα οι δρόμοι του Ολυμπιακού με τον Έισι Λο. Οι Πειραιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησαν το διαζύγιό τους με τον Αμερικανό γκαρντ, κάνοντας χρήση του ειδικού όρου στο συμβόλαιο του παίκτη.

Ο 29χρονος άσος ανήκε στους «ερυθρολεύκους» από τον Ιανουάριο του 2012, όπου κατάφερε να πανηγυρίσει το repeat στην Ευρωλίγκα (2012-13), αλλά και ένα πρωτάθλημα Ελλάδας (2012). Ωστόσο, στην περσινή περίοδο ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, αναγκάστηκε να φύγει για την πατρίδα του, προκειμένου να εγχειριστεί και να ξεκινήσει την αποκατάστασή του.

Πριν λίγες ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, όμως τα αποτελέσματα δεν ήταν τα ενδεδειγμένα, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να αποδεσμεύσει τον Λο, ευχαριστώντας τον για την μεγάλη προσφορά του στο Λιμάνι.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έκανε χρήση του όρου που είχε στο συμβόλαιό της με τον Έισι Λο και προχώρησε στην αποδέσμευση του Αμερικανού γκαρντ.

Η συμβολή του Λο στη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της κορυφής της Ευρώπης για δυο συνεχόμενες σεζόν ήταν τεράστια. Η οικογένεια του Ολυμπιακού θέλει να ευχαριστήσει τον Έισι για όσα πρόσφερε στην ομάδα και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: