Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Πάνε χαλάρα με Μπεργκ!

Δεν συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Μάρκους Μπεργκ, εν αντιθέσει με τους υπολοίπους -πλην των διεθνών- που έσταξαν κανονικά ιδρώτα στο Κορωπί.

Πάνε χαλάρα με Μπεργκ
Το πρωί μέσα, το απόγευμα έξω. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκριναν σκόπιμο να δώσουν έξτρα άδεια στον Μάρκους Μπεργκ και να μην κάνει διπλή προπόνηση, προκειμένου να ξεκουραστεί και να γεμίσει πιο γρήγορα τις μπαταρίες του.

Πέραν του Σουηδού που δεν έδωσε το «παρών», ο Εμίρ Μπαϊράμι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ όλοι οι άλλοι -πλην διεθνών (ο Καπίνο θα γυρίσει στις 15 Ιουλίου και ο Πράνιτς στις 10) προπονήθηκαν κανονικά και χωρίς προβλήματα στο Κορωπί.

Αναφορικά με το πρόγραμμα των «πράσινων», ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ατομική τεχνική, αμυντική τακτική, τοποθετήσεις και μετακινήσεις ενώ τελείωσαν με ασκήσεις δύναμης.

Την Τρίτη θα γίνει ξανά διπλή προπόνηση, την Τετάρτη μονή και τα ξημερώματα της Πέμπτης η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πολωνία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: