Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

«Ουσιώδης συζήτηση για τον κίνδυνο αφανισμού όλων μας»

Ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί την πρόσκληση σε όλους τους Αρειανούς, προκειμένου να πραγματοποιηθεί συνάντηση σε τόπο και χρόνο που θα συναποφασιστεί, ούτως ώστε να γίνει «ουσιώδης συζήτηση για τον κίνδυνο αφανισμού όλων μας», εξέδωσε η Κοινωνία Μελών Άρη. Αναλυτικά:

Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά λέει ο θυμόσοφος λαός.Όμως δεν έχει κανένα νόημα να επιβεβαιώνουμε παροιμίες. Το νόημα βρίσκεται στην δράση. Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ που τόσο λοιδορείται και βάλλεται παρακολουθεί με προσοχή τα τεκταινόμενα.
Και δεν έχει να πει τίποτα άλλο από ΤΟ ΕΞΗΣ:
Στις επόμενες 48 ώρες, καλεί οποιονδήποτε έλκει έννομο συμφέρον από την ομάδα που με μερακι δημιούργησαν οι πατέρες μας στις 25 Μαρτίου 1914 σε τόπο και χρόνο που θα συναποφασιστεί, προκειμένου να γίνει μια ουσιώδης συζήτηση για τον κίνδυνο αφανισμού όλων μας..

Η πρόσκληση αφορά όλους τους Αρειανούς, είτε ατομικά, είτε θεσμικά. ΠΑΕ, ΑΣ, Άρης Εμπορική, Μετόχους, Συνδέσμους και τον απλό Αρειανό που στις 30 Ιουνίου του 2014 του στερούμε το δικαίωμα να περηφανευτεί ότι αγόρασε το διαρκείας του για τη νέα σεζόν. Με την τελευταία αυτή σκέψη, αν συγκεντρωθούμε να συζητήσουμε, ίσως βγούμε με αποτέλεσμα. Για το λαό του Άρη. Όχι για το αστυνομικό τμήμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: