Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Αποκάλυψη: Αυτό που εκνεύρισε τον Σάντος!!

Η εθνική κέρδισε τον κόσμο της σε αυτό το μουντιάλ. Αυτό βγάζει η σούμα. Ο Σάντος, όμως, στο δικό του υπολογισμό βγάζει αρνητικό πρόσημο. Γράφει ο αποδυτηριάκιας Ο Πορτογάλος αλλοιώς τα είχε υπολογίσει. Στο μυαλό του είχε φτιάξει άλλα σενάρια. Έβλεπε πολύ μακρύτερα και έδειξε αδυναμία να διαχειριστεί τα άμεσα. Πολύ εκνευρισμένος, εκτός από τη μόνιμη θλίψη του, δεν μπόρεσε να βγάλει από το κεφάλι του το επόμενο βήμα και άφησε μετέωρο το χθεσινό.
Οι δυο πρώτες αλλαγές του ήταν του πανικού. Γέμισε την περιοχή των Κοσταρικανών με δυο επιπλέον φορ που η κατάσταση τους δεν θα τους επέτρεπε να παίξουν ούτε σε συλλογικό επίπεδο, στο πρωτάθλημά τους, όχι στην παγκόσμια σκηνή του ποδοσφαίρου. Δεν μιλάω για ανίκανους παίκτες, Μήτρογλου και Γκέκα, αλλά ντεφορμέ και ανέτοιμους.
Το λογικό για τον Σάντος θα ήταν να φροντίσει με τις αλλαγές του, για την καλύτερη κυκλοφορία της μπάλλας. Στην κλειστή άμυνα από ταλαιπωρημένους αντιπάλους που στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλον για να μην καταρρεύσουν δεν κάνεις αυτά τα πράγματα.
Βασική αρχή σε όλους τους τομείς: Προτιμάς να ενισχύσεις το δυνατό σου σημείο όταν έχεις την πρωτοβουλία. Δηλαδή; Στην προκειμένη περίπτωση δώσε υποστήριξη στον Λάζαρο και τον Χολέμπας.
Δεν τα ήξερε όλα αυτά ο Σάντος; Ασφαλώς, ναι. Δεν είναι χθεσινός. Δεν μπόρεσε, όμως, να τα διαχειριστεί γιατί μετά την πρόκριση απέναντι στην Ακτή, το μυαλό του έτρεξε πολύ μπροστά. Άρχισε να ονειρεύεται ότι μπορεί να γίνει Ρεχάγκελ στη θέση του Ρεχάγκελ. Έβλεπε μια μεγάλη επιτυχία και παραμονή στην εθνική με ηγεμονικό συμβόλαιο. Όπως στο λέω. Καταστάσεις που του καρφώθηκαν στο μυαλό στο ξαφνικό, χωρίς να τις έχει δουλέψει στο γήπεδο.
Εξ ανάγκης εμφανίστηκαν σα μαθητευόμενοι μάγοι σε τελική φάση μουντιάλ παίκτες που θα έπρεπε να είχαν ευκαιρίες στα προκριματικά. Ηλπιζε ότι ο θεός της μπάλλας θα του κάνει το χατίρι να παραβλέψει τη σοβαρή παράλειψή του. Έπεσε στην παγίδα που ο ίδιος είχε ρίξει την ομάδα όλο τον προηγούμενο καιρό. Ας αρκεστεί, λοιπόν, στα συγκινητικά αντίο που προφέρουν οι διάφοροι χειροκροτητές. Είπαμε. Η σούμα έβγαλε αρνητικό πρόσημο για τον ίδιο.

ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΑΠΟΒΟΛΗ του Σάντος, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

“Δεν κατάλαβα γιατί με απέβαλε!” είπε κατάπληκτος ο Φερνάντο Σάντος για την απόφαση του διαιτητή να δείξει κόκκινη κάρτα στον Πορτογάλο καντηλανάφτη. “Δεν έκανα τίποτα” διαμαρτυρότανε η Μάρθα Βούρτση του μουντιάλ. “Απλά μπήκα στον αγωνιστικό χώρο, όπως έκανε και ο προπονητής της Κόστα Ρίκα, για να μιλήσω στους παίκτες μου”.
Κάνει πως δεν καταλαβαίνει ο Σάντος. Κι εγώ να ήμουν ο διαιτητής θα τον έδιωχνα . Μόνο που εγώ θα τον απέβαλα πολύ ενωρίτερα. Δεν θα περίμενα το τέλος και της παράτασης.
Αδικαιολόγητος ο προπονητής της εθνικής ομάδος και γιατί υποχρεώσε τον Αυστραλό να τον αποβάλλει και γιατί σε στιγμές που όφειλε να συνεργαστεί με τους παίκτες του, εν όψει της διαδικασίας των πέναλτυ, αυτός βρέθηκε εκτός εαυτού. Ο απαράδεκτος.
Δόθηκε εντολή από τον πρόεδρο της ΦΙΦΑ Μπλάτερ στον διαιτητή, αποκαλύπτει ο αποδυτηριάκιας. “Δεν ξέρω τι θα κάνεις, βρες μια ευκαιρία να διώξεις από τις... κάμερες τον Σάντος! Θέλουμε χαρούμενα πρόσωπα, όχι τεθλιμένες χήρες και ορφανά. Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο να βλέπει μια φάτσα ανθρώπου καταδυστυχισμένου, πολυβασανισμένου. Τι πράμα είναι αυτό! Σα να τον βρήκαν όλες οι τραγωδίες του κόσμου, τυραννισμένος, ένας χοντροζοχάδας. Μία όρθια αντιπαθέστατη μανούρα στον πάγκο. Απέβαλλέτονα!”.


Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: