Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

«Ζεστό ενδιαφέρον από Παπαθανασάκη»

tsalouxidis
Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώτης Τσαλουχίδης μίλησε από τον Καναδά στον Arena FM 89,4 για τον ομογενή επιχειρηματία Σπύρο Παπαθανασάκη, ο οποίος ενδιαφέρεται για τον Ηρακλή, αλλά αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Πρόκειται για έναν σοβαρό κύριο ο οποίος έχει «ζεστό» ενδιαφέρον και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και εδώ στον Καναδά. Μακάρι να τελειώσει το έργο και να γίνει και κάτι καλό για τον Ηρακλή γιατί του αξίζει να βγει από αυτή την περιπέτεια. Η άποψη του κ.Παπαθανασάκη είναι πού καλή πάντως στην Ελληνική ομογένεια».
Για τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας : «Μας κάνανε ακόμα μια φορά υπερήφανους, προσπάθησαν πάρα πολύ, ήταν άτυχοι θα έλεγα, δεν μας ήθελε και η μπάλα. Πήγαμε στα πέναλτι όπου κάποιος παίκτης θα έχανε το πέναλτι, δυστυχώς το χάσαμε εμείς και πέρασε η Κόστα Ρίκα. Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού η Εθνική ομάδα ήλεγχε τον ρυθμό, ήταν πιο σοβαρή, έβγαινε σωστά στην επίθεση, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο όχι μόνο αμυντικά αλλά και επιθετικά παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο. Είχε καλή ανάπτυξη αλλά πέσαμε πάνω σε έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα. Αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά ότι μια ομάδα φτιάχνεται από τον τερματοφύλακα».
Για την ευχάριστη έκπληξη: «Ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, πραγματικά εκπληκτικός. Δραστήριος με πολύ ωραίες ενέργειες».
Για το που είδε το παιχνίδι: «Το παιχνίδι το είδα στο Τορόντο σε ένα στάδιο που είχε 80.000 κόσμο. Υπάρχει Ελληνική παροικία εκεί και ήταν πραγματικά κάτι φοβερό. Την Ελλάδα την αγαπάνε πάρα πολύ, ήταν τρομερή η παρουσία του κόσμου».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: