Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

«Μας γεμίσατε υπερηφάνεια»

Βαθιά υπόκλιση στην Εθνική ομάδα για την παρουσία της στο Μουντιάλ έκανε ο ΠΣΑΠ. Με ανακοίνωσή του, συνεχάρη από καρδιάς τους παίκτες, ευχαρίστησε τον Σάντος και αποθέωσε τον Γιώργο Καραγκούνη.

«Μας γεμίσατε υπερηφάνεια»
Την περηφάνια του για την παρουσία και τα επιτεύγματα της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο εξέφρασε ο ΠΣΑΠ.

Σε ανακοίνωσή του το όργανο των ποδοσφαιριστών έδωσε θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα για «τον τίμιο και ηρωικό αγώνα της», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Κι αφού ευχαρίστησε τους Φερνάντο Σάντος και Γιώργο Καραγκούνη, αναφέρθηκε ειδικά στον αρχηγό, χαρακτηρίζοντάς τον σύμβολο και πηγή έμπνευσης για τους νεότερους.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών συγχαίρουν θερμά την Εθνική μας ομάδα για την παρουσία της στο Κύπελλο της Βραζιλίας όπου άξιζε ακόμα περισσότερα, αλλά, παρά τον αποκλεισμό της από την προημιτελική φάση, μας γέμισε όλους με υπερηφάνεια για τον τίμιο και ηρωικό αγώνα της.

Σας καμαρώνουμε συνάδελφοι και φίλοι, γιατί σταθήκατε όρθιοι σε αντίξοες συνθήκες και σε μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου, με πάθος, πείσμα, πίστη στις δυνατότητες σας, αγάπη μα και λατρεία για τη φανέλα με το εθνόσημο.
Τα δάκρυα που κύλησαν από τα δικά σας όπως και από τα δικά μας μάτια, είναι δάκρυα τιμής, αξιοπρέπειας, γενναίου αγώνα.

Ψηλά το κεφάλι. Χάθηκε μία ευκαιρία, όμως, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, για αυτό είναι το κορυφαίο και δημοφιλέστερο άθλημα.

Σταθήκατε θαυμάσια στα γήπεδα της Βραζιλίας, παίξατε ο ένας για τον άλλον και όλοι για το σύνολο, την ΟΜΑΔΑ.

Αγωνισθήκατε μέχρι το τέλος, αλλά, στο ποδόσφαιρο, σε τέτοιες αναμετρήσεις, ένας προχωρά και ο άλλος επιστρέφει σπίτι.

Εσείς, όμως, πρέπει να αισθάνεστε ότι ένα ολόκληρο έθνος σας τιμά, αναγνωρίζει ότι πολεμήσατε μέχρι το τέλος, πως κάνατε ότι μπορούσατε καλύτερο ώστε να προκριθείτε και να γράψετε και πάλι ιστορία.

Η αυλαία πέφτει για την Εθνική μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, αλλά, με δυνατό χειροκρότημα για τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της Εθνικής μας ομάδας.

Η συνέχεια θα είναι λαμπρή για την γεμάτη από ταλέντο και αξίες Εθνική Ελλάδος, έστω χωρίς τον προπονητή και τον αρχηγό της.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Φερνάντο Σάντος και στον Γιώργο Καραγκούνη.
Και ειδικά στον Γιώργο, δύο λόγια από καρδιάς, για τον συνάδελφο και φίλο μας.
Γιώργο, αυτά που πέτυχες στην καριέρα σου με την Εθνική μας ομάδα, θα περάσουν χρόνια και ακόμα θα τα ονειρεύονται πολλοί.

Έδειξες τον δρόμο με την αφοσίωση σου και να είσαι σίγουρος ότι θα σε ακολουθήσουν όλοι εκείνοι οι οποίοι εμπνέονται από την ειλικρινή αγάπη σου στην Εθνική Ελλάδος και στο ποδόσφαιρο.

Τελείωσες αλλά δε θα φύγεις ποτέ από την Εθνική. Γιατί εσύ ως σύμβολο και ως ηγέτης, πάντα θα είσαι εδώ, οδηγός για όλους μας και ειδικά για όλους όσοι ακολουθούν.

Είναι προνόμιο να είμαστε συνάδελφοι σου, Γιώργο Καραγκούνη»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: