Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Αναβολή και… αποδοκιμασίες!!

Συναίνεσε ο Ερασιτέχνης Άρης στην αναβολή της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ. Μένει τουλάχιστον μέχρι τον Νοέμβριο ο Στεφανίδης. Απών από τη σημερινή διαδικασία ο Λάμπρος Σκόρδας.

Αναβολή και… αποδοκιμασίες
Αναβλήθηκε για τις 25 Ιουλίου η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Άρης, καθώς έδωσε τη συγκατάθεση του ο Ερασιτέχνης.

Πρόκειται για αναμενόμενη εξέλιξη, καθώς η ΚΜΑ, η ΠΑΕ και ο ΑΣ είχαν δείξει διάθεση μετά το αποτέλεσμα των εκλογών να παραταθεί η ΓΣ, ώστε να πάρει το απαραίτητο χρόνο η διοίκηση Στεφανίδη για να παρουσιάσει το πλάνο της για τη Football League.

Πάντως, το συγκεκριμένο σχήμα θα ηγηθεί των «κίτρινων» μέχρι τον Νοέμβριο.

Η γενική συνέλευση θα πάρει μέρος πέντε ημέρες πριν την καταλυτική ημερομηνία που έχουν οι ομάδες να δηλώσουν στις αρμόδιες αρχές την κατηγορία που θα αγωνιστούν.

Δεν έδωσε το «παρών» στη σημερινή σύσκεψη, μετά τα χθεσινά παρατράγουδα, όπου εμφανίστηκε μαζί με τη… συνοδεία του, ενώ υπήρξε καταγγελία από τον κ. Ιωάννου. Αντιθέτως, ο Νικήτας Ματθαίου, εμφανίστηκε στο ARIS SPORTS CAFE και αποδοκιμάστηκε από τους φίλων του Άρη, αλλά πήρε κανονικά μέρος στη διαδικασία.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: