Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Ζόρι και γι’ αυτή;

Τα φαβορί έχουν μοχθήσει για να προκριθούν στα προημιτελικά του Μουντιάλ και η Αργεντινή θέλει να αποτελέσει εξαίρεση αποκλείοντας εύκολα την Ελβετία απόψε στο Σάο Πάουλο.

Ζόρι και γι’ αυτή;
Στα χαρτιά είναι το φαβορί. Όμως η Αργεντινή θέλει να το αποδείξει και στην πράξη απόψε (19:00) στο Σάο Πάουλο κόντρα στην Ελβετία και να εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ομάδα του Αλεχάνδρο Σαμπέγια δεν έχει εντυπωσιάσει ως τώρα, αλλά θέλει να αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα που θέλει τα φαβορί να προκρίνονται με πολύ κόπο και ιδρώτα σε αυτή τη φάση. Η παρέα του Λιονέλ Μέσι, που μετρά 24 γκολ στις 23 τελευταίες του εμφανίσεις με το εθνόσημο, σκοπεύει να κερδίσει… εύκολα, παρά την απουσία του Κουν Αγουέρο, που χάνει το υπόλοιπο Μουντιάλ. Η Ελβετία, στον αντίποδα, θέλει να κερδίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της αγώνα στο θεσμό μετά τη φάση των ομίλων. Ο Ότμαρ Χίτσφελντ έχει χάσει τον φορ Μάριο Γκαβράνοβιτς, που τραυματίστηκε στην προπόνηση.

Στις έξι προηγούμενες συναντήσεις τους, η Αργεντινή είναι αήττητη μετρώντας τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Στη μοναδική τους αναμέτρηση σε Μουντιάλ, το 1966 στη φάση των ομίλων, η Αργεντινή είχε επικρατήσει 2-0 στο «Χίλσμπορο».

Πιθανές συνθέσεις:

Αργεντινή (Σαμπέγια): Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Γκαράι, Φερνάντες, Ρόχο, Μασεράνο, Γκάγκο, Ντι Μαρία, Λαβέτσι, Μέσι, Ιγκουαΐν.

Ελβετία (Χίτσφελντ): Μπενάλιο, Λιχτστάινερ, Τζουρού, Σερ, Ροντρίγκες, Μπεχράμι, Ινλέρ, Τσάκα, Σακίρι, Μεχμέντι, Ντρμιτς.

Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία).Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: