Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Επιστρέφει και… επιστρέφει!!

Όλα δείχνουν πως με την επιστροφή του στην Ελλάδα από το Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο Γιώργος Καραγκούνης θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Ξεκαθαρίζει για στόπερ-Αμπέντ. Δοκιμάζει στην Αγγλία ο Γκέκας.

Επιστρέφει και… επιστρέφει
Ο Γιώργος Καραγκούνης επιστρέφει σήμερα μαζί με την αποστολή της Εθνικής από τη Βραζιλία και άμεσα θα γίνει η επαφή με τον Νίκο Νταμπίζα (που ήδη επικοινώνησε μαζί του για να τον συγχαρεί για την πορεία της Εθνικής και την καριέρα του σε αυτή) για να κριθούν τα πάντα.

Με τον Παναθηναϊκό υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία, αλλά πριν το τελικό ραντεβού δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη η επιστροφή του, αν και αυτό φαντάζει το πιθανότερο σενάριο, καθώς η επιθυμία είναι αμοιβαία. Εφόσον όλα πάνε καλά, τότε ο «τυπάρας» θα αρχίσει προπονήσεις στις 15 Ιουλίου, όπως και ο Στέφανος Καπίνο, που επίσης ήταν στην αποστολή για το Μουντιάλ.

Τελειώνει με στόπερ, ξεκαθαρίζει του Αμπέντ

Σε δύο μέρες ο Παναθηναϊκός αρχίζει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του στην Πολωνία και μοιάζει δύσκολο ως απίθανο να έχει από την αρχή τον στόπερ που προορίζεται για βασικός. Ο Νίκος Νταμπίζας συνεχίζει τις επαφές και με τον βασικό υποψήφιο υπάρχει οικονομική διαφορά, ενώ υπάρχουν και 1-2 εναλλακτικές λύσεις. Στο μεταξύ, οι «πράσινοι» περιμένουν το αποτέλεσμα των επαφών που θα έχει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ με τη Ντιναμό Μόσχας σήμερα και αύριο. Αν ο 29χρονος αμυντικός μείνει ελεύθερος εισπράττοντας την αποζημίωση που θέλει, τότε θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό και δεν θα υπάρχει βιασύνη για την απόκτηση άλλου στόπερ.

Εξάλλου, ο Μεντί Αμπέντ θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της Νιούκαστλ, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, ελπίζοντας να παραχωρηθεί ξανά στον Παναθηναϊκό (είτε δανεικός είτε ελεύθερος με την αγγλική ομάδα να έχει ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης).

* Ο νεαρός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Νέστορας Γκέκας συμμετέχει στις προπονήσεις της Μίλτον Κέινς Ντονς, (στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας) μετά από σχετική άδεια της ομάδας και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο δανεισμού ή και πώλησής του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: