Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Στη Χίμκι ο Ράις!!

Στη Ρωσία για λογαριασμό της Χίμκι μετακομίζει και επίσημα ο Ταϊρίς Ράις που έφυγε ως θριαμβευτές απ’ την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στη Χίμκι ο Ράις!
Με την φανέλα της Χίμκι θα αγωνίζεται την προσεχή τριετία ο Ταϊρίς Ράις! Ο Αμερικανός γκαρντ μετά από μια πολύ καλή σεζόν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου την... ανέβασε στην κορυφή της Ευρώπης με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο Final-4 (MVP), βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο άλλοτε άσος του Πανιωνίου είχε την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα Ισραήλ κατά μέσο όρο 10,2 πόντους, 1,9 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ, ενώ στην Ευρωλίγκα μέτρησε 9,5 πόντους, 2,1 ριμπάουντ, 3,2 ασίστ.

«Η ομάδα μας έχει υψηλούς στόχους και γι’ αυτό χρειαζόμαστε σπουδαίους παίκτες. Ένας εξ’ αυτών είναι και ο Ράις. Την προηγούμενη χρονιά ήταν πρωταθλητής στο Ισραήλ και στην Ευρώπη, ενώ ήταν και MVP στο Final-4. Δεν τον αποκτήσαμε γι αυτούς τους λόγους, αλλά και γιατί είναι πολύ γρήγορος και χρήσιμος στην άμυνα. Πάντα παίζει με ενέργεια. Είμαι αισιόδοξος πως μαζί του θα πάμε καλύτερα σε σχέση με πέρσι», είπε ο προπονητής της Χίμκι, Ρίμας Κουρτινάιτις.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: