Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

«Θέλει Βιέρα ο ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ είναι η τελευταία ομάδα που έχει ενδιαφερθεί επίσημα για την απόκτηση του Τζόναθαν Βιέρα της Βαλένθια, σύμφωνα με τοπικό δημοσίευμα στην Ισπανία.

«Θέλει Βιέρα ο ΠΑΟΚ»
Μετά την Ντεπορτίβο Κορούνια, Λας Πάλμας και Αλμερία, ο ΠΑΟΚ είναι η τελευταία ομάδα που ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στη Βαλένθια για την απόκτηση του Τζόναθαν Βιέρα.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποτελεί μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων, αφού δεν υπολογίζεται στις «νυχτερίδες» για την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ τοπικής ιστοσελίδας τονίζει ότι οι Θεσσαλονικείς μαζί με την Κορούνια είναι οι ομάδες που δείχνουν διατεθειμένες να δαπανήσουν ένα μεγάλο ποσό για να τον κάνουν δικό τους. Την ίδια ώρα, στη Γαλικία συνδέουν την ενδεχόμενη μετακίνηση του Λούκας στη Κορούνια, η οποία εξαρτάται από αν θα βρει αντικαταστάτη του ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Επίσης, τονίζουν ότι σύντομα η ελληνική ομάδα θα επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον 25χρονο παίκτη στη Βαλένθια, με τις δύο πλευρές να δεσμεύονται με διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Βιέρα τη φετινή σεζόν έπαιξε ως δανεικός στη Βαγεκάνο, η οποία έμεινε στην Primera Division, και είχε 29 συμμετοχές, 5 γκολ και 8 ασίστ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: