Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Το τυπικό… αντίο σε Λο!!

Ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι και… τυπικά από τη Δευτέρα (30/6) ο Έισι Λο, καθώς πέρασε η προθεσμία για ανανέωση του συμβολαίου του από τη μεριά του Ολυμπιακού.

Το τυπικό… αντίο σε Λο!
Τέλος και επίσημα η συνεργασία Ολυμπιακού και Λο! Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος πανηγύρισε δύο κατακτήσεις της Ευρωλίγκας και ένα πρωτάθλημα με τους «ερυθρόλευκους» τα τελευταία δύο χρόνια, αποτελεί παρελθόν και επίσημα από την ομάδα του Πειραιά!

Μέχρι τη Δευτέρα (30/6), έληγε η προθεσμία για τη μονομερή ανανέωση του συμβολαίου του από τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν τον Λο πως δεν πρόκειται να το πράξουν, καταβάλλοντάς του την αποζημίωση που προβλέπεται και αφήνοντάς ελεύθερο να τον ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Λο ανήκε στον Ολυμπιακό από τον Ιανουάριο του 2012, όπου κατάφερε να πανηγυρίσει το repeat στην Ευρωλίγκα (2012-13), αλλά και ένα πρωτάθλημα Ελλάδας (2012). Όμως, στη χρονιά που μόλις τελείωσε –και ήταν απογοητευτική για την ομάδα του Πειραιά- ο Αμερικανός γκαρντ δεν ήταν σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το Γενάρη λόγω τραυματισμού.

Από ‘κει και πέρα, ο 29χρονος γκαρντ πήγε στις ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατό του και όπως είναι φυσικό η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ αναγνωρίζοντας την προσφορά του, έδειξε όλη τη διάθεση να συνεχίσει τη συνεργασία μαζί του, με απαραίτητη προϋπόθεση την πλήρη αποκατάσταση του τραυματισμού του.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα των εξετάσεών του δεν ήταν τα επιθυμητά, με αποτέλεσμα η ομάδα του Πειραιά να αναγκαστεί να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του και να στραφεί πλέον σε άλλες λύσεις για την περιφέρειά της… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: