Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Παραδέχθηκε τη δαγκωνιά ο Σουάρες!!

Κόντρα στην αρχική του απολογία, όπου ισχυριζόταν πως… γλίστρησε και συνέβη ό,τι συνέβη με τον Κιελίνι, ο Λουίς Σουάρες παραδέχθηκε πως δάγκωσε τον αντίπαλό του και ζήτησε συγνώμη. Τι… σημαίνει αυτό.

Παραδέχθηκε τη δαγκωνιά ο Σουάρες!
Δημόσια συγνώμη ζήτησε απ’ τον Τζιόρτζιο Κιελίνι ο Λουίς Σουάρες! Έστω και με (πολύ) καθυστέρηση, έστω κι αν στην αρχική του απολογία δεν είχε αναφερθεί σε κανένα δάγκωμα, αυτή την φορά ο επιθετικός της Λίβερπουλ είπε την αλήθεια (που είδαμε όλοι μας), πως όντως δάγκωσε τον Ιταλό αντίπαλό του.

Ο Ουρουγουανός πέραν της μεταμέλειας που έδειξε, υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να υποπέσει για… τέταρτη φορά σε ανάλογο περιστατικό. Αυτό έχει αρκετές «μεταφράσεις».

Πρώτη απ’ όλες, η ανθρώπινη, πως ο διεθνής άσος αναγνώρισε το τραγικό του λάθος και θέλησε να απολογηθεί για την ενέργειά του. Απ’ την άλλη, είναι αλήθεια πως αν δεν αναλάμβανε την ευθύνη γι’ αυτό που όλος ο κόσμος είδε, δεν πρόκειται να είχε κανένα «μέλλον» η έφεση που έχει ασκήσει κατά των εννιά αγωνιστικών με την εθνική του και των τεσσάρων μηνών εκτός γηπέδων.

Και υπάρχει και… τρίτη εκδοχή, που λέει πως η Μπαρτσελόνα, η οποία τον θέλει διακαώς -παρά τα όσα έγιναν- τον έχει υποχρεώσει να ζητήσει συγνώμη, να δεσμευτεί πως δεν θα το ξανακάνει, ούτως ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή (λέγεται μάλιστα πως ίσως μπει και ειδική ρήτρα στο... συμβόλαιό του)!

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Έπειτα από αρκετές μέρες ηρεμίας και χαλάρωσης στο σπίτι με την οικογένειά μου, είχα την ευκαιρία να σκεφτώ όλα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με την Ιταλία, στις 24 Ιουνίου.

Ανεξάρτητα από τις αντιφατικές δηλώσεις των τελευταίων ημερών και όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, χωρίς βέβαια να υπάρχει πρόθεση επισκίασης της καλής παρουσίας της Ουρουγουάης, η αλήθεια είναι ότι δάγκωσα τον αντίπαλό μου, Τζόρτζιο Κιελίνι κατά τη σύγκρουσή μας.

Μετανιώνω ειλικρινά για την κίνησή μου.

Ζητώ συγγνώμη από τον Τζόρτζιο Κιελίνι και ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα.

Υπόσχομαι πως δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο στο μέλλον.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: