Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Μεταγραφές τέλος!!

Δεν πρόκειται ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου ελεύθερου ποδοσφαιριστή το επόμενο διάστημα, όπως γράφει η SportDay. Πού θα καταλήξουν τα χρήματα των μεταγραφών.

Μεταγραφές τέλος
Με τους παίκτες που βρίσκονται στο υπάρχον ρόστερ του Παναθηναϊκού θα κινηθεί ο Γιάννης Αναστασίου μέχρι τον Γενάρη, όταν θα ανοίξει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Αυτό φέρονται να αποφάσισαν οι ιθύνοντες του συλλόγου και ο Έλληνας τεχνικός εκφράζει την πίστη του στους ποδοσφαιριστές που έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή του. Μάλιστα, θεωρεί ότι οι νεαροί παίκτες έχουν σημειώσει τεράστια πρόοδο και θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο στο μέλλον.

Όπως γράφει η SportDay, στο «τριφύλλι» δεν βρίσκονται σε αναζήτηση κάποιου ποδοσφαιριστή, αφού δεν προέκυψε κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση και έτσι αποφασίστηκε να μην κινηθούν για την περαιτέρω ενίσχυση του δυναμικού.

Άλλωστε, τον Ιανουάριου αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση του Μεχντί Αμπέντ, καθώς ο Άλαν Πάρντιου υποσχέθηκε πως αν ο Αλγερινός δεν πάρει τον χρόνο που επιθυμεί, τότε οι «πράσινοι» θα έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι διοικούντες την ΠΑΕ προτίμησαν τα χρήματα να χρησιμοποιηθούν σε οργανωτικά ζητήματα. Σηγκεκριμένα, π προτεραιότητά τους ήταν να φτιάξουν ένα… χλιδάτο γυμναστήριο στο «Απήλιον» και ακολουθούν οι κοιτώνες για τις ακαδημίες (που θα μεγαλώσουν για να φιλοξενούνται περισσότερα παιδιά).

Επίσης, με αυτά τα χρήματα έκλεισαν κι άλλες «τρύπες». Για παράδειγμα, εξοφλήθηκαν τα ενοίκια των παικτών και κάποια χρήματα πηγαίνουν στις προμήθειες των μάνατζερ που έχουν συνεργαστεί με τον Παναθηναϊκό.

*** Απόψε οι «πράσινοι» φιλοξενούν την Βιτορούλ από τη Ρουμανία στη Λεωφόρο. Σε αυτό το φιλικό ο Αναστασίου θα «τσεκάρει» τον Μπερίσα, ενώ παράλληλα θα δώσει ευκαιρίες στον Μπαϊράμι που επιστρέφει από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ που επίσης θέλει να δει ο Έλληνας τεχνικός. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: