Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

«Τρέχουν»

Μόλις μία εβδομάδα έχουν στη διάθεσή τους στον Άρη για να μπορέσουν να σχηματίσουν το ρόστερ της φετινής σεζόν, με τους Θεσσαλονικείς να μην συμπληρώνουν αυτή τη στιγμή ούτε… ενδεκάδα.

«Τρέχουν»
Επιδόσεις ανάλογες ενός σπρίντερ σε κούρσα εκατό μέτρων πρέπει να πετύχουν οι διοικούντες τον Άρη, ώστε η ομάδα να είναι όπως πρέπει με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Απομένει μία εβδομάδα για τη συμμετοχή των Θεσσαλονικέων στη Γ’ Εθνική και αυτή τη στιγμή δεν συμπληρώνεται ούτε… ενδεκάδα για να κατέβει η ομάδα στην πρεμιέρα με την Καστοριά.

Από το ρόστερ των 16 επαγγελματιών που μετρούσε την προηγούμενη εβδομάδα τουλάχιστον οι μισοί είναι στον «αέρα», για τους ξένους που έχει αποκτήσει δεν γνωρίζει κανείς ακόμη αν θα έχει δικαίωμα να τους εκδώσει δελτία, ενώ από τη δεξαμενή των ελεύθερων παικτών, οι επιλογές που υπάρχουν δεν συγκινούν ιδιαίτερα τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Οι απαιτήσεις είναι υψηλές για τους «κίτρινους», αφού συμμετέχουν στον Α’ όμιλο της Γ’ Εθνικής, όπου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον Πανσερραϊκό, την Καβάλα, τη Δόξα Δράμας κ.ά.

Αυτή τη στιγμή οι μόνοι «σίγουροι» είναι οι τρεις τερματοφύλακες Καρατζιοβαλής, Μπαϊμάκης και Γκελής, οι μπακ Λιόνης, Λιόλιος και Ψυχογιός, ο στόπερ Μιχάλης Γιαννίτσης, ο αμυντικός χαφ Λεμονής και ο επιθετικός Αντώνης Καπνίδης. Θετικά έχουν απαντήσει και οι Σανιά, Ενλουντούλου, που όμως έχουν θέμα με τα δελτία τους.

Από εκεί και πέρα, «φευγάτοι» είναι ο Τσιάρας (που δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του προπονητή του), ενώ εκτός πλάνων είναι οι Νικολόπουλος και Κουσίδης. Ακόμη δεν έχουν αποφασίσει οι Σουνάς, Σταυρόπουλος, Ρένια, Γκόλιας που θεωρούνται κομβικοί για να είναι ανταγωνιστικό το υπάρχον ρόστερ.

Παράλληλα, δεν οριστικοποιηθεί ποιος θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου το νεοσύστατο ποδοσφαιρικό τμήμα υπό τη σκέπη του Ερασιτέχνη και θα εγγυηθεί το οικονομικό τόσο στους παίκτες που θα παραμείνουν από το σημερινό ρόστερ όσο και σε αυτούς που θα έρθουν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: