Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Τώρα ψάχνει… θαύμα η Εθνική! (video)

Μούσκεμα τα έκανε στη Σουηδία η Εθνική Ελπίδων! Η ομάδα του Κώστα Τσάνα δεν έχασε απλά, αλλά το έκανε και με βαρύ σκορ (3-0) και πλέον περιμένει ένα μικρό θαύμα για να προκριθεί στο Euro 2015.

Τώρα ψάχνει… θαύμα η Εθνική! (video)
Τα ποσοστά αυτοκτονιών στη Σουηδία είναι τεράστια. Ε, μια μικρή ποδοσφαιρική αυτοκτονία έκανε εκεί η Εθνική Ελπίδων. Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα δεν μπόρεσαν ν’ αντισταθούν στους Σκανδιναβούς και όχι μόνο έχασαν, αλλά το έκαναν και με οδυνηρό σκορ (3-0).

Αντέχοντας μόνο ένα ημίχρονο, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατέρρευσε στο 52’, μετά το εξαιρετικό γκολ του Γκοϊντέτι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το δεύτερο γκολ δε (από λάθος γύρισμα του Λαγού που εκμεταλλεύτηκε ο Τελίν στο 72’) δεν ήταν το μεγαλύτερο κακό.

Γιατί ο ίδιος παίκτης σκόραρε και στις καθυστερήσεις (απουσία του Κουρμπέλη που είχε αποχωρήσει τραυματίας στο 88’) και έκανε ακόμα πιο σκούρα τα πράγματα στην προσπάθεια πρόκρισης στα τελικά του Euro 2015.

Διότι για να συμβεί πλέον αυτό χρειάζεται συνδυασμός αποτελεσμάτων: Αφενός να νικήσει η Εθνική μας με δυο γκολ διαφορά την Πολωνία στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων που θα γίνει την προσεχή Τρίτη στην Κατερίνη. Και αφετέρου να μην υπάρχει νικητής στο Σουηδία-Τουρκία που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΣΟΥΗΔΙΑ: Κάρλγκρεν, Κραφτ, Χόλμεν, Χελάντερ, Αουγκούστινσον, Λεβίκι, Γκούσταφσον (87' Σεγακάνμπο), Χίζεμαρκ, Όλσον, Καλίλι (67' Τελίν), Γκουιντέτι (77' Τίμπλινγκ)

ΕΛΛΑΔΑ: Διούδης, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαίδης, Κουρμπέλης, Λαγός (80' Μπούζας), Μπουχαλάκης, Κολοβός (70' Μπακασέτας), Μαυρίας (77' Λυκογιάννης), Καρέλης, Βέλλιος

Η βαθμολογία του ομίλου

1. Πολωνία 15 (16-7)
2. Σουηδία 13 (16-11)
3. Τουρκία 13 (13-7)
4. Ελλάδα 12 (17-9)
5. Μάλτα 0 (2-30)

Η επόμενη αγωνιστική (9/9)

Σουηδία-Τουρκία
Ελλάδα-Πολωνία 
 
 
 
 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: