Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Φιλική ισοπαλία για Λεβαδειακό!!

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις συνεχείς προπονήσεις είχαν οι παίκτες του Λεβαδειακού, οι οποίοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 απέναντι στην Λαμία σε φιλική αναμέτρηση στην Βοιωτία.

Φιλική ισοπαλία για Λεβαδειακό
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε (1-1) το φιλικό του Λεβαδειακού απέναντι στην Λαμία την Παρασκευή στην Βοιωτία. Ο Σάββας Παντελίδης είχε την ευκαιρία να βγάλει μερικά ακόμη συμπεράσματα μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ με τον Βούκσεβιτς στο 20ο λεπτό, ενώ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Γενγκά (44’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Καλύτερο ήταν το παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο καθώς στο δεύτερο το ματς έχασε τον ρυθμό του λόγω των πολλών αλλαγών από τους δύο προπονητές.

Λεβαδειακός: Πρζιρόφσκι (64’ Μοσχονάς), Τομάς, Πρόγιτς (76’ Σκέμπης), Μάγκας (46’ Κώτσιος), Γεωργιάδης (64’ Νικολακάκης), Βούκσεβιτς, Γκόμεζ, Κονέ, Μιλοσάβλιεβ (46’ Ζίτο), Παππάς (64’ Μπορνταγκαράι), Μάντζιος (71’ Γιακουμάκης)

Λαμία: Μπλάζιτς, Καμαρά (46’ Φατιόν), Μάριτς (46’ Κωστόπουλος), Γενγκά (71’ Αντωνόπουλος), Βασιλόγιαννης (71’ Αντωνίου), Ζουλιώτης (71’ Ντελέκος), Ρεπετσάς (46’ Μουμίν), Νεόφυτος (60’ Μκρτσιάν), Τσαμούρης (60’ Λαμπρόπουλος), Φράγκος (46’ Τσούργιουριτς), Λεάντρο (60’ Χαϊκάλης) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: