Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Σκόνδρας: «Οικογένεια ο ΠΑΟΚ»

Το βραβείο του MVP της 2ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος μίλησε για το ξεκίνημα της σεζόν με τον ΠΑΟΚ, τον Άγγελο Αναστασιάδη αλλά και την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γεγονός ότι αναδείχθηκε MVP παίζοντας ως δεξί μπακ και όχι ως στόπερ:
«Εγώ θα παίξω όπου μου πει ο προπονητής, είτε ως δεξί μπακ είτε ως στόπερ. Δεν έχω κάποια προτίμηση»

Για το γεγονός ότι πέτυχε το πρώτο του γκολ ως παίκτης του ΠΑΟΚ:
«Πέρσι δεν έτυχε να σκοράρω. Τώρα έχω εγκλιματιστεί πλήρως στην ομάδα και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Για τη μέχρι τώρα εικόνα του ΠΑΟΚ:
«Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά η συνέχεια έδειξε ότι είμαστε καλά δουλεμένη ομάδα. Με τη δουλειά που εξακολουθούμε να κάνουμε η συνέχεια ακόμη καλύτερη».

Για την ταυτότητα που θα έχει ο φετινός ΠΑΟΚ:
«Είναι νωρίς να πούμε για την ταυτότητα του ΠΑΟΚ. Σίγουρα, είμαστε πιο γρήγοροι από πέρσι, πιο ανθεκτικοί. Πιστεύω ότι στα μέσα της χρονιάς θα δει ο κόσμος τι κόπο κάναμε και θα βγει η προσπάθειά μας στο γήπεδο».

Για την κλήρωση του Europa League:
«Δεν μπορούμε να πούμε αν είναι εύκολη ή δύσκολη. Για μένα όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να έχουμε το πρόσωπο που πρέπει».

Για τον στόχο του φετινού ΠΑΟΚ:
«Όταν λέγεσαι ΠΑΟΚ, στόχος είναι πάντα η παρουσία στην πρώτη τριάδα, η διεκδίκηση τίτλων και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, το αντιμετωπίζουμε σαν τελικό και αν είμαστε όπως πρέπει θα πάμε καλά».

Για τις διαφορές που υπάρχουν μετά την έλευση Αναστασιάδη:
«Κάθε προπονητής έχει τη φιλοσοφία του. Υπάρχουν διαφορές σε σχέση με πέρσι, αλλά το σημαντικό είναι ότι είμαστε μία οικογένεια. Ο προπονητής πάνω από όλα είναι άνθρωπος, μας εξηγεί τα πάντα και προσπαθεί να πάρει το 100% από τους παίκτες στο γήπεδο».

Για τους ατομικούς στόχους:
«Να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ και να πάρω τίτλους. Ξεκίνησα καλά το πρωτάθλημα και πρέπει να δουλέψω σκληρά για να είμαι έτσι σε όλα τα παιχνίδια. Η διάρκεια έχει σημασία».

Για τον Ρατς που παίζει αντίπαλος με την Εθνική:
«Δεν του είπα τίποτα αλλά ξέρω ότι θα χάσει (γέλια). Είναι πολύ καλό παιδί και καλός παίκτης. Το ματς της Εθνικής είναι δύσκολο, αλλά έχουμε καλύτερη ομάδα από τη Ρουμανία και νομίζω ότι θα κερδίσουμε».

Για την προοπτική να κληθεί στην Εθνική:
«Εγώ είμαι πάντα με την Εθνική. Αν έρθει η κλήση θα είμαι ευτυχισμένος, αλλά δεν το σκέφτομαι».

Για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ:
«Κάθε παίκτης που έχει εγωισμό πεισμώνει όταν μένει εκτός αποστολής. Προσπαθώ να διορθώσω τα λάθη που έκανα πέρσι και να έχω την εικόνα που πρέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: