Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Το Περιστέρι μοιράζει... παιδικά χαμόγελα!!

Εκστρατεία αγάπης ξεκινάει το Περιστέρι, με στόχο όλα τα παιδιά να έχουν τα απαραίτητα σχολικά εφόδια, όπως τόνισε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος της ομάδας, Ιωσήφ Ξυπνητός.

Το Περιστέρι μοιράζει... παιδικά χαμόγελα
Δίπλα στις οικογένειες του Περιστερίου που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην δύσκολη περίοδο που περνάει η Ελλάδα στέκεται η ομάδα μπάσκετ της περιοχής.

Ο ΓΣΠ βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο πλευρό οικογενειών, αυτή τη φορά συγκεντρώνοντας σχολικά είδη, που θα μοιραστούν σε περίπου 1000 σπίτια που φροντίζει η κοινωνική υπηρεσία της περιοχής.

Για την προσπάθεια που γίνεται μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος της ομάδας, Ιωσήφ Ξυπνητός, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να συμβάλει με τον τρόπο του.

«Θέλουμε να συμβάλει ο σύλλογος ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες της περιοχής μας. Είμαστε πάντα συμμέτοχοι σε τέτοιες ενέργειες, όμως τώρα θέλουμε να διευρύνουμε την προσπάθειά που γίνεται. Στόχος μας είναι όλα τα παιδιά να αισθάνονται το ίδιο. Είναι δυσάρεστο σ’ αυτές τις ηλικίες να αισθάνονται αποκλεισμένα ή μειονεκτικά απέναντι σε άλλα. Καλούμε τον κόσμο να βοηθήσει την προσπάθεια. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για ένα παιδί να έχει την τσάντα, τα τετράδια του… Όλοι μας πρέπει να βάλουμε ένα λιθαράκι, για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες δυσκολίες».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που έχει εκδώσει η ομάδα: «Φέρτε σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, γόμες και ότι άλλο έχει ανάγκη ένας μαθητής, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου» (10.30 πμ-9 μμ, Σάββατο πρωί 10 πμ-2 μμ ) και στο Κολυμβητήριο της Χωράφας (5 μμ-9 μμ, εκτός Σαββάτου ) και βοηθήστε στην προσπάθεια του Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ όλα τα παιδιά να μπουν στη σχολική χρονιά από την ίδια αφετηρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: