Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

«Τζούρα» Μπερίσα!

Την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση των ικανοτήτων του Βαλμίρ Μπερίσα, αλλά και άλλων νεαρών ποδοσφαιριστών, θα έχουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο φιλικό με τη Βιτόρουλ.

«Τζούρα» Μπερίσα!
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το φιλικό ματς του Παναθηναϊκού απέναντι στη ρουμανική Βιτόρουλ της οποίας πρόεδρος είναι ο Γκεόργκι Χάτζι, δηλαδή ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που έβγαλε ποτέ η χώρα ή αν προτιμάτε, ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που ΔΕΝ φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Παρά τα όσα ακούγονταν σε κάθε μεταγραφική περίοδο πριν από καμιά 25αριά χρόνια, ο Χάτζι δεν αγωνίστηκε για λογαριασμό του «τριφυλλιού», αλλά αυτό δεν εμποδίζει τη διοίκηση της ομάδας να τον βραβεύσει με αφορμή το συγκεκριμένο παιχνίδι για την προσφορά του στο άθλημα.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο του αγώνα που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο στις 20.00, αλλά βεβαίως οι φίλοι των «πράσινων» λογικό είναι πως θα έχουν την προσοχή τους κυρίως σε όσα θα συμβούν στον ίδιο τον αγώνα. Εκεί δηλαδή που ο Αναστασίου εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος ετοιμάζεται να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση νεαρών παικτών χωρίς ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής.

Αναμφίβολα η… ατραξιόν είναι ο 18χρονος Βαλμίρ Μπερίσα του οποίου ο ρόλος ενδεχομένως να καταστεί πιο σημαντικός μετά τον τραυματισμό του Μάρκους Μπεργκ, αφού ο πιτσιρικάς με τις εξαιρετικές συστάσεις είναι επιθετικός. Ευκαιρίες φυσικά θα πάρουν και άλλα νέα παιδιά τα οποία και συμπεριέλαβε στην αποστολή ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η αποστολή: Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Μπούρμπος, Σπυρόπουλος, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Σταματάκης, Ζέκα, Δώνης, Μπαϊράμι, Ντίνας, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Μπούι και Μπερίσα.

Νωρίτερα η ομάδα προπονήθηκε χωρίς τους Πράνιτς, Λαγό και Καρέλη που έλειπαν λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες, ενώ ο Χουχούμης έκανε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Μπεργκ συνέχισε την θεραπεία του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: