Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Πέρεθ για Ρονάλντο και Ντι Μαρία!!

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ «κάλυψε» τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που ο Ντι Μαρία αποχώρησε από την Ρεάλ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε δηλώσεις, με τις οποίες άφηνε να εννοηθεί ότι δεν συμφωνεί με τις μεταγραφές που έκανε η Ρεάλ το καλοκαίρι. Ο Πορτογάλος δήλωσε ότι αν ήταν εκείνος υπεύθυνος, θα έκανε τα πράγματα διαφορετικά, όμως ο Φλορεντίνο Πέρεθ έσπευσε να τον καλύψει.
ADVERTISEMENT
«Ξέρω τον Ρονάλντο πολύ καλά. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και η αφοσίωσή του στην ομάδα είναι πέρα από κάθε αμφιβολία. Άκουσα όλα τα σχόλια που έκανε και καθώς τον ξέρω καλά, γνωρίζω ότι ποτέ δεν επέκρινε τον σύλλογο. Η σχέση μου μαζί του είναι άριστη», σχολίασε ο πρόεδρος της βασίλισσας και το συμβάν θεωρείται λήξαν πριν καν… αρχίσει.
Εκτός από τον Ρονάλντο, ο Πέρεθ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Άνχελ Ντι Μαρία. «Ο Ντι Μαρία είχε οικονομικές απαιτήσεις, τις οποίες θεωρώ ότι άξιζε. Δεν ήμασταν σε θέση, όμως, να τις ικανοποιήσουμε. Τονίζω ότι του κάναμε την καλύτερη δυνατή πρόταση για να ανανεώσει. Μετά τον Ρονάλντο, ο Ντι Μαρία θα ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Ρεάλ. Αν δεχόμασταν να ικανοποιήσουμε αυτή την απαίτηση, θα δημιουργούσαμε ανισότητες, που θα έβαζαν τον σύλλογο σε περιπέτειες», ολοκλήρωσε ο Ισπανός.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: