Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Η Εθνική μπάσκετ και ο Παναθηναϊκός!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την Εθνική ομάδα που του θύμισε τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό!
Ειδα το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με την Αργεντινή και ενθουσιάστηκα, από την ενέργεια, το κέφι των παικτών. Κάνει μπαμ ότι αυτή η Εθνική είναι πρώτα απ'όλα μία καλή παρέα, που έχει αρχή , μέση και τέλος. Με φρέσκες ιδέες και πολύ τρέξιμο. Με έναν Ελληνα προπονητή , που έχει δουλέψει στο εξωτερικό και είναι πολύ κοντά στους παίκτες και ένα τιμ δίπλα του, που τον βοηθάει τα μέγιστα, για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Ανεξάρτητα από το τι θα πετύχει αυτή η ομάδα στην φετινή διοργάνωση πιστεύω, ότι έχει να δώσει πολλές χαρές σε όλους μας με τις επιτυχίες της στη συνέχεια.
ADVERTISEMENT
Στο μυαλό μου, βλέποντας αυτή την Εθνική ήρθε κατευθείαν ο Παναθηναϊκός. Με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο, που έχει «μεγαλώσει» ποδοσφαιρικά στο εξωτερικό, που ξέρει τα θέλω των παικτών, για αυτό και έχει πετύχει να παίρνει ότι περισσότερο μπορεί από αυτούς. Με το τιμ συνεργατών να είναι εξαιρετικό και να τον βοηθάει να βγάλει το καλύτερο αποτέλεσμα.
Με μία ομάδα, που βγάζει ενέργεια στο παιχνίδι της , κέφι, τρέχει πολύ και δεν τα παρατάει ποτέ. Ούτε όταν είναι το παιχνίδι 0-1 στο 90, όπως συνέβη με τον Πανιώνιο. Με το κλίμα εντός αποδυτηρίων να είναι οικογενειακό, παρεϊστικο και αυτό να βγαίνει στο γήπεδο. Με λίγα λόγια τόσο η Εθνική μπάσκετ , όσο και ο Παναθηναϊκός είναι ομάδες, που χαίρεσαι να τις βλέπεις. Σου φτιάχνουν το κέφι. Μπορεί ο Παναθηναϊκός ακόμα να μην είναι σε καλή κατάσταση, λόγω του ότι είναι αρχή της σεζόν, αλλά θυμηθείτε το κέφι και την υγεία, που έβγαζε η ομάδα πέρυσι στο δεύτερο μισό της σεζόν. Το ίδιο πιστεύω ότι θα γίνει και φέτος.
Θα είναι ΟΜΑΔΑ και σαν ομάδα θα προσπαθήσει να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες . Με τις ποιοτικές ελλείψεις σίγουρα , αλλά και με το κίνητρο όλων των παικτών να ανέβουν ένα σκαλί παραπάνω σε σχέση με πέρυσι. Δεν λέω ότι η ομάδα θα πάει τρένο, λέω ότι και φέτος θα βγάζει υγεία, θα έχει τρεξίματα, θα έχει πλάνο και στο τέλος της σεζόν θα έχει κερδίσει και πάλι την εκτίμηση του κόσμου.
YΓ: Μην σπεύσουν κάποιοι να πουν ότι συγκρίνω ποιοτικά τις δύο ομάδες, διότι η Εθνική μπάσκετ ασφαλώς και έχει «φθασμένους» παίκτες. Αναφέρομαι στην νοοτροπία των δύο ομάδων και στο γεγονός, ότι όλοι τις περίμεναν χειρότερες και εμφανίστηκαν πολύ καλύτερες στο γήπεδο

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: