Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Τζόρτζεβιτς: «Καλό που η Ελλάδα έρχεται με 5-0»

Το 5-0 της Εθνικής όχι απλώς δεν τρομάζει τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, αλλά θεωρεί πως ίσως βοηθήσει και τη Σερβία εν όψει του αγώνα για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Κυριακή.

Τζόρτζεβιτς: «Καλό που η Ελλάδα έρχεται με 5-0»
Κάθε άλλο παρά… τρόμο προκαλεί στον Σάσα Τζόρτζεβιτς το αήττητο της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο προπονητής της Σερβίας φαίνεται πως θεωρεί ότι το 5-0 μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα εγρήγορσης των παικτών του, ίσως και να χαλαρώσει τους Έλληνες παίκτες.

«Έχουμε δύο μέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Ελλάδα κι αυτό είναι καλό. Βέβαια το ίδιο πλεονέκτημα έχει και ο αντίπαλος, οπότε είμαστε στην ίδια κατάσταση. Για μας είναι καλό που οι Έλληνες έρχονται με ρεκόρ 5-0, γιατί έτσι είναι ξεκάθαρο φαβορί. Θα πρέπει να παίξουμε με πολύ πάθος και διάθεση για να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο τεχνικός των «πλάβι».

Κάνοντας έναν απολογισμό των εμφανίσεων της ομάδας του στην πρώτη φάση, είπε: «Κάθε ομάδα θέλει να παίζει καλύτερα όσο περνούν τα παιχνίδι. Εμείς κλείσαμε έναν κύκλο και ψάχνουμε ακόμη να κάνουμε την καλύτερή μας εμφάνιση. Παίξαμε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, ίσως και να βγήκαμε εκτός ρυθμού στη διάρκεια της διοργάνωσης, αλλά πιστεύω πως έχουμε προσαρμοστεί σε κάποια αγωνιστικά προβλήματα που είχαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: