Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

«Στόπερ και οργανωτή»

pellios1
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος των Βετεράνων του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος και μίλησε για όλα τα θέματα του «Δικεφάλου».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Φιλώτας Πέλιος:
Για το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ:
«Σαν εμφάνιση δεν έχω ικανοποιηθεί ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα. Σαν προσπάθειες των παιδιών μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα ήθελα περισσότερα πράγματα. Είναι ξεκίνημα αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος στον βαθμό που ήθελα. Δεν έχουν γίνει μεταγραφές και δεν έχουν έρθει παίκτες να δώσουν κάτι διαφορετικό. Ίσως με την πορεία η ομάδα δείξει καλύτερο πρόσωπο. Αν θα έρθουν θα είναι αυτοί που είναι ελεύθεροι και στα αζήτητα. Ο Άγγελος με αυτό το υλικό ξεκίνησε την προετοιμασία και με άλλο βρέθηκε. Τώρα με ότι έχει προσπαθεί ο άνθρωπος. Θέλει να τους εμψυχώσει και να βελτιώσει τα πράγματα. Σίγουρα θα κουραστεί πάρα πολύ».
Για τον Κλάους Αθανασιάδη:
«Το θέμα του Κλάους συζητιέται για καιρό ενώ είχα συμφωνήσει. Το ότι δεν έχουν πέσει υπόγραφες είναι περίεργο. Πρέπει να κλείσει άμεσα. Με τα λεφτά αυτά δεν φέρνουν καλύτερο παίκτη από τον Κλάους. Το έχουμε δει και στο παρελθόν. Ο Αθανασιάδης είναι σημαντικό κομμάτι για την ομάδα, νέος σε ηλικία αλλά και με εμπειρία».
Για τις γραμμές όπου ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα:
«Το βασικό πρόβλημα χρόνια τώρα είναι ο κεντρικός αμυντικός. Εδώ και χρόνια δεν το έχει αποκτήσει αν εξαιρέσουμε κανα δύο χρονιές, την μία με τον Κοντρέρας και την άλλη με τον Ινσαουράλδε. Αν εξαιρέσουμε αυτούς τους δύο η ομάδα δεν έχει κάνει κάτι όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι. Θέλει και έναν οργανωτή που θα βλέπει γήπεδο και θα κάνει τις απαραίτητες μπαλιές για να έχει σύνδεση η άμυνα με την επίθεση. Για μπροστά όλα εξαρτώνται από την οργάνωση. Για να βρούμε να βρούμε ένα τέτοιο δεκάρι όμως θέλει πράγματα και είναι δύσκολο. Τα νέα παιδιά πρέπει να βοηθηθούν και από το σύνολο. Εγώ βλέπω να πάει για Γενάρη το μεταγραφικό. Δύσκολα βρίσκεις παίκτη. Τα καλά έχουν φύγει».
Για τις κινήσεις που κάνει ο Ιάκωβος Αγγελίδης ώστε να έρθουν οικογένειες στο γήπεδο:
«Καλό είναι για να πάει η οικογένεια στο γήπεδο. Να βλέπουμε νέα παιδιά. Το θέμα είναι να δούμε κάτι παραπάνω και στον αγωνιστικό χώρο. Καινούριος είναι και θα τον δούμε στην πορεία. Από αυτά που ακούσαμε δεν μπορούμε να πούμε και πολλά. Έχει μπροστά τον χρόνο και από εκεί μπορούμε να αρχίσουμε και να τον κρίνουμε».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: