Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΕΚ… εναλλακτική!

Την ευκαιρία να δείξουν ότι αξίζουν μια θέση στην (αναβαθμισμένη) ενδεκάδα της ΑΕΚ θα ‘χουν το Σάββατο αρκετοί «κιτρινόμαυροι». Ποιες αλλαγές ετοιμάζει ο Τραϊανός Δέλλας στο φιλικό με την Καλαμαριά.

ΑΕΚ… εναλλακτική

Γι’ αυτό το φιλικό με την Καλαμαριά είναι σημαντικό για αρκετούς «κιτρινόμαυρους». Διότι -είτε λόγω απουσιών, είτε λόγω δοκιμών- ο Τραϊανός Δέλλας θα τους ανοίξει την πόρτα της ενδεκάδας.

Κάτω απ’ τα δοκάρια λοιπόν, αντί του Ανέστη, θα βρεθεί ένας εκ των Βούρα και Καραγκιολίδη. Στο δεξί άκρο της άμυνας (χωρίς βέβαια σε αυτή την περίπτωση να θεωρείται δοκιμή) θα παίξει ο Γεωργέας αντί του Μπακάκη. Και στο κέντρο της άμυνας ο Σαρρής θ’ αντικαταστήσει τον Λαμπρόπουλο, ώστε να δοκιμαστεί κι αυτός ως παρτενέρ του Κολοβέτσιου.

Κατά τ’ άλλα, τη θέση του διεθνούς Μάνταλου (δεδομένου ότι ο Ζόριτς έχει επίσης υποχρεώσεις με την εθνική Μαυροβουνίου) θα πάρει στην ενδεκάδα ο Φαγέ. Παίρνοντας θέση δίπλα στον Κορδέρο και μετατοπίζοντας τον Ανάκογλου σε ρόλο επιτελικού χαφ. Όσο για τον Ντούνη, θα έχει επίσης την ευκαιρία να δείξει ότι αξίζει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ξεκινώντας εκείνος αυτή τη φορά αντί του Πλατέλλα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το φιλικό του Σαββάτου: Βούρας, Καραγκιολίδης, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Μπακάκης, Μ. Ντούνης, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Μπαρμπόσα, Κορδέρο, Φαγιέ, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Σβάρνας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: