Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

«Δευτέρα οι εξελίξεις»

mt_833908_GENIKH_SYNELEYSH_KMA_25-06-2014
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Α.Σ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου. Μίλησε για όλα τα θέματα τις ομάδας και τόνισε πως μέχρι την Δευτέρα θα έχουν παρθεί όλες οι αποφάσεις για το ποιος θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χάρης Παπαγεωργίου:
Για την Εθνική ομάδα:
«Είδα πολύ λίγο αλλά έχω πληροφόρηση. Ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να παρακολουθήσω. Πάει καλά αγωνιστικά και θα δείξει το παιχνίδι με την Σερβία κάποια πράγματα».
Για την έκτακτη συνάντηση με την επιτροπή διαχείρισης κρίσης:
«Μέσα σε αυτή είναι και βετεράνοι, και δικηγόροι και επιφανείς Αρειανοί και προσπαθούμε να βγούμε από το αδιέξοδο που βρισκόμαστε λόγω προηγουμένων καταστάσεων. Προσπαθώ να είμαι διακριτικός για να μην καταλογίσω ευθύνες εκεί που πρέπει».
Για το γεγονός πως ανέλαβε τον Α.Σ:
«Μοιραία ο Α.Σ θα κινήσει τα νήματα. Δεν ήταν επιλογή μου. Τα αδιέξοδα έφεραν την κατάσταση».
Για το αν μιλάει με τον προπονητή της ομάδας:
«Μιλάμε συνεχώς. Δεν έχω την άδεια του να δημοσιοποιήσω πράγματα. Είναι λογικό να ζητά μεταγραφές και ενίσχυση του έμψυχου υλικού. Αυτή την στιγμή βγήκα από σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής όπου έχουμε κάνει σύσταση μια οικονομικής επιτροπής ώστε να έχω μια οικονομοτεχνική μελέτη στα χέρια μου και να γνωρίζω μέχρι την Δευτέρα».
Για το αν υπάρχει άλλο ενδιαφέρον πέρα από τον Γιώργο Γαλανό:
«Επισήμως όχι αλλά εγώ έχω προσωπικά επαφές με συγκεκριμένους ανθρώπους διερευνώ προθέσεις και μέχρι την Κυριακή θα έχω ολοκληρωμένη άποψη. Υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς επιφανών Αρειανών να διευκολύνουν οικονομικά και υπάρχουν και άνθρωποι εκτός Άρη που έχουν εκδηλώσει σε πρώτο στάδιο ενδιαφέρον. Είναι μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχα εκτός Θεσσαλονίκης αλλά και μια πρώτη συνάντηση που έγινε. Για εμένα θα ήταν ιδανική λύση να βρεθεί κάποιος μέσα από τον Άρη. Σαν Χάρης Παπαγεωργίου θα ήθελα να καταλείψει μια λύση μέσα από την Αρειανή Οικογένεια. Θα έδειχνε και μια συσπείρωση».
Για το γεγονός πως ο Άρης παίζει στην Γ’ εθνική:
«Αυτό δεν χωνεύεται με τίποτα αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Βρέθηκα με τον Γιάννη τον Βούρο και μου είπε τις αγωνιώδεις προσπάθειες με τον Ντέμη Νικολαΐδη και μετά με τον Μελισσανίδη που αντιμετώπισαν τα ίδια προβλήματα. Κάποιοι πήραν την ευθύνη να οδηγήσουν την ομάδα εκεί. Είναι μια τραγική απόφαση αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση. Ο Άρης οδηγήθηκε μέσα από εγκληματικά λάθη και παραλήψεις περασμένων διοικήσεων εδώ».
Για το ποιος θα αναλάβει την ομάδα:
«Θα δούμε την Δευτέρα. Υπάρχει μια καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα το μεσημέρι ή το απόγευμα. Δεν έχουμε άλλα χρονικά περιθώρια. Την Δευτέρα θα αποφασιστεί».
Για τον Αρβανιτίδη:
«Το έχω υπόψη μου το όνομα του κ. Αρβανιτίδη. Θα τα πούμε όλα μετά την Δευτέρα, δεν μπορώ να πω πολλά. Έχω πάρα πολλά αποτυπωμένα στο μυαλό μου. Δεν είμαι επαγγελματίας παράγοντας αλλά αθλητής. Ο ρόλος είναι διαφορετικός και δεν θέλω να γίνω παράγοντας ποδοσφαίρου. Βρεθήκαν από συγκυρία εδώ και ανέλαβα την τιτάνια προσπάθεια. Θέλω να οδηγήσω κάπου ασφαλές τον Άρη και να νιώθω και εγώ πως έκανα το καλύτερο δυνατό».
Για τα οικονομικά της ομάδας:
«Ήδη έχω βρεθεί με τρεις ανθρώπους που έχουν σπουδάσει οικονομικά, θα βρεθούμε και θα έχω πλήρη άποψη για την αυριανή μέρα του Άρη. Υπάρχουν εκτιμήσεις πως αν μπορέσουμε να περάσουμε τον Σεπτέμβριο ο Άρης θα κλείσει την χρονιά με πλεόνασμα. Πρέπει να ταχτοποιήσουμε αυτό το διάστημα. Αν  μπει σε ροή όλα θα είναι πιο απλά. Θέλει μια οργάνωση αλλά μετά τον Οκτώβρη θα είναι όλα σε πολύ καλό δρόμο. Όλα θα είναι ξεκάθαρα άμεσα. Δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια και πρέπει να δράσουμε ακαριαία».
Για το πόσο καιρό βρίσκεται στα γραφεία:
«Το τελευταίο διάστημα είμαι από το πρωί και φεύγω μετά τις 12 τα μεσάνυχτα. Είναι τιμή μου που είμαι πρόεδρος του Α.Σ του Άρη και φυσικά δεν είμαι έμμισθος. Τα θέματα είναι ατελείωτα. Ο Άρης έχει περίπου 20 αγωνιστικά τμήματα. Το μπάσκετ μόνο έχει άλλα 20 από κάτω».
Για τους φιλάθλους της ομάδας:
«Θέλω να κάνω μια προτροπή προς τους Αρειανούς που με έχουν εντυπωσιάσει και έχουν συγκινεί με την στάση τους. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, να πάμε σε νέα εποχή και να κάνουμε μια επανεκκίνηση και να γίνει ο νέος Άρης. Λογικά ο ά άνθρωπος διεκδικεί τα περιουσιακά του στοιχειά αλλά απέναντι του είναι ένας λαός με τεράστια ιστορία. Δεν μπορείς να τα βάζεις με τον λαό και την ιστορία του Άρη. Εγώ θέλω να κοιτάξω με συμπάθεια τον κάθε παράγοντα από την στιγμή που η προσφορά του είναι ανιδιοτελής. Οι πρωτοβουλίες των φιλάθλων και κυρίως των οργανωμένων είναι καλοδεχούμενος από τον σύλλογο αρκεί να είναι σε κλίμα ευπρέπειας. Για οικονομική συνδρομή θα βρούμε σωστούς τρόπους για να βοηθηθεί η ομάδα».
Για το γεγονός πως δεν βρέθηκε κάποιος άνθρωπος της ομάδας στην κλήρωση της Γ’ εθνικής:
«Υπήρχε επαφή και ανοιχτή γραμμή με την διοργανώτρια αρχή αλλά χρειαζόμουν τους νομικούς σύμβουλος και δεν μπόρεσε κάποιος να πάει στην Αθήνα. Για έναν άνθρωπο που αφιερώνει όλη του την ζωή για αυτή την ιστορία θα ήταν παράλογο να μην υπάρχει αποτέλεσμα. Τα αποτελέσματα θα προκύψουν ραγδαία. Είμαι άνθρωπος της πράξης και προτιμώ να μιλάω με τα αποτελέσματα».
Για το βόλεϊ του Άρη:
«Όταν ξεκίνησε αυτή η διοίκηση είχε ένα παθητικό ταμείο και πολλά προβλήματα. Όλοι προσπαθούν το καλύτερο για τον σύλλογο. Η κίνηση ματ ήταν όταν μπορέσαμε με συντονισμένες ενέργειες να βρεθεί μια χορηγία των 100.000 ευρώ. Σήμερα θα καταλήξουμε σε μια διοίκηση και έχουν γίνει πολλές προτάσεις και προσπάθειες σε επιφανείς Αρειανούς που δεν είναι θετικοί ούτε όμως αρνητικοί. Θα ήθελα να ηγηθούν κάποιοι από αυτούς αυτής της προσπάθειας».
Για το αν σκέφτηκε ποτέ να παραιτηθεί:
«Δεν έχω το δικαίωμα να παραιτηθώ. Είναι τόσο κρίσιμα τα πράγματα και θα ήταν μεγάλο το πλήγμα. Για εμένα θα ήταν ανακούφιση να πάω σπίτι μου αλλά δεν έχω το δικαίωμα να προδώσω την αγάπη του κόσμου. Ο μεγαλύτερος μάνατζερ αν ερχόταν πρωί θα έχει φύγει το μεσημέρι. Θέλει μεγάλη αγάπη γιατί ο πόνος και η αγάπη είναι ατέλειωτα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: