Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

«Ήθελα να μείνω στην Τσέλσι»

92202
Ο Φρανκ Λάμπαρντ αποκάλυψε πως ήθελε να μείνει στην Τσέλσι, αλλά η ομάδα στην οποία αγωνιζόταν επί 13 χρόνια δεν του πρόσφερε νέο συμβόλαιο.
Ο 36χρονος Άγγλος μέσος μετακόμισε το καλοκαίρι στη Νιού Γιόρκ Σίτι, απ΄όπου δόθηκε δανεικός για έξι μήνες στη Μάντσεστερ Σίτι.
Εν’ όψει του αγώνα ανάμεσα στη νέα και την παλιά του ομάδα το επόμενο Σαββατοκύριακο, ο Λάμπαρντ μίλησε σε αγγλική εφημερίδα τονίζοντας πως ήθελε να μείνει στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
«Αν μου πρόσφεραν άλλον έναν χρόνο συμβολαίου προφανώς θα έμενα. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να φύγω. Ναι, ήθελα να παίζω περισσότερο αλλά δεν είμαι ηλίθιος. Αν μου έδιναν νέο συμβόλαιο θα ήμουν τρελός να μην το δεχτώ. Ένιωθα πως μπορούσα να παίξω ακόμα. Αν δεν το πίστευα δεν θα πήγαινα δανεικός στη Σίτι», είπε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Τσέλσι, που πάντως δεν κρατά κακία στους Λονδρέζους:
«Μίλησα με τον Μουρίνιο μετά την απόφαση της ομάδας και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο σύλλογος ήταν πάντα καλός μαζί μου. Καταλάβαινα πως είχε φτάσει το τέλος, αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να πηγαίνεις παρακάτω γρήγορα. Ίσως τελικά ήταν η κατάλληλη στιγμή να φύγω, ώστε η τελευταία ανάμνηση της Τσέλσι από εμένα να μην είναι ενός παίκτη που φθίνει. Ίσως ήταν σωστό τελικά η Τσέλσι να πάρει αυτή την απόφαση και όχι εγώ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: