Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Παρουσίασε τους νέους η Ξάνθη!!

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, με τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρών, η Skoda Ξάνθη παρουσίασε τις 14 μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού. Έτοιμοι για το φιλικό με Ινσταμπούλ οι Ακρίτες.

Παρουσίασε τους νέους η Ξάνθη
Τα 14 νέα μεταγραφικά αποκτήματα παρουσίασε η Skoda Ξάνθη σε μια εκδήλωση που έγινε στην Πλατεία αντίκα το απόγευμα της Παρασκευής (5/9) στο πλαίσιο των γιορτών της παλιάς πόλης της Ξάνθης.

Οι Ακρίτες έδωσαν ποδοσφαιρικό «χρώμα» στην πλατεία, με τους Νίκο Αναστασόπουλο, Φερνάντο Γουάλας, Χρήστο Καρυπίδη, Χρήστο Λισγάρα, Αριστοτέλη Κολλαρά, Κριστιάν Ομπόντο, Αντριάν Λουσέρο, Ρενάν Γκονσάλβες, Λάζαρο Ορφανίδη, Μανώλη Παπαστεριανό, Χρήστο Πασχαλάκη, Παντελή Καπετάνο και Σίλβα Κλέιτον να παρουσιάζονται επίσημα, ενώ απουσίασε ο διεθνής με την Ανγκόλα, Ρούνι.

Το λόγο πήρε αρχικά ο τιμ μάνατζερ, Γιώργος Κασναφέρης, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες φωτογραφήθηκαν με τις φανέλες τους.

Απ’ αυτούς οι Ομπόντο, Βασιλακάκης και Κλέιτον μοίρασαν αυτόγραφα και αφίσες της ομάδας στους φιλάθλους, ενώ το παρών έδωσαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Κ20.

Στα αγωνιστικά, έγινε διπλή προπόνηση στα Πηγάδια, με το πρόγραμμα να αφορά κυρίως ασκήσεις ενδυνάμωσης και τακτικής. Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους και είναι έτοιμοι να υποδεχτούν την Ίνσταμπουλ στις 18.00 στο διεθνές φιλικό ματς που θα καλύψει την παύση αγωνιστικής δραστηριότητας της Σούπερ Λίγκας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: