Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

«Κιτρινόμαυρα» βλέμματα για Κλάους!!

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ ότι τελικά ο Στέφανος Αθανασιάδης θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά ήδη έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για ενδιαφέρον της ΑΕΚ!

«Κιτρινόμαυρα» βλέμματα για Κλάους!
Έχει περάσει αρκετός καιρός από την ημέρα που ο ΠΑΟΚ ανακοίνωνε την προφορική συμφωνία με τον Στέφανο Αθανασιάδη για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Από τότε δεν έχει σημειωθεί η παραμικρή εξέλιξη και ο διεθνής επιθετικός είναι… δεμένος μέχρι το επόμενο καλοκαίρι με τους Θεσσαλονικείς.

Ωστόσο, σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η περίπτωση του 26χρονου παίκτη έχει «γυαλίσει» στους ανθρώπους της ΑΕΚ, η οποία έχει ως στόχο την άμεση επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα και η ομάδα να είναι στελεχωμένη από ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Εφόσον ισχύει η συγκεκριμένη φημολογία, αυτό αναγκάζει τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» να προχωρήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του Αθανασιάδη, ώστε να μην χάσουν ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία τους… τζάμπα (η «Ένωση» είναι υποχρεωμένη να πληρώσει μόνο τα τροφεία στον ΠΑΟΚ).

Ο λόγος που μέχρι στιγμής δεν έχει υπογράψει ο Έλληνας επιθετικός είναι η αβεβαιότητα που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου για αρκετά θέματα και φέρεται να τα σκέφτεται πολύ σοβαρά.

Ωστόσο, την Πέμπτη υπήρξε νέα επικοινωνία με την πλευρά του διεθνούς άσου και οι πληροφορίες θέλουν τους Θεσσαλονικείς και τον 26χρονο φορ να συζητούν εκ νέου με την επιστροφή του από την Εθνική Ελλάδας. Μάλιστα, θα υπάρξει συνάντηση με τον Ιάκωβο Αγγελίδη που θα τους εξηγήσει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για το μέλλον του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι η συμφωνία των δύο πλευρών αφορούσε τετραετές συμβόλαιο, με τις συνολικές απολαβές του Αθανασιάδη να ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: