Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

«Χρειάζεται η δυνατή φωνή του ΠΑΟΚ»

αρχείο λήψης
Στον Arena 89,4 φιλοξενήθηκε ο ιδιοκτήτης και Πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης και μίλησε για τους στόχους του φετινού ΠΑΣ αλλά και για την πρώτη παρουσία του νέου Προέδρου του ΠΑΟΚ Ιάκωβου Αγγελίδη στην πρόσφατη συνεδρίαση της Super League και τις εντυπώσεις αυτής.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Arena 89,4:
Για την δυνατότητα που έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα  και ο ίδιος να κάνει ομάδες χωρίς πολλά χρήματα δήλωσε:
Κρατήσαμε έναν κορμό εδώ τρία , τέσσερα χρόνια όπου η ομάδα βασίζεται εκεί και βέβαια χτίζουμε και κάποια νέα παιδιά που κάθε χρόνο προστίθενται στην ομάδα οπότε υπάρχει μία ομοιογένεια στην ομάδα μας, την οποία καταφέρνουμε και την συντηρούμε  με όλες αυτέ τις δυσκολίες που υπάρχουν.
Για τον αν έχει μετανιώσει που ασχολείται τόσα πολλά χρόνια με το ποδόσφαιρο τόνισε:
Κοιτάξτε έρχονται στιγμές που πραγματικά μετανιώνουμε για κάτι αλλά χρειάζεται μεγάλη υπομονή και μεγάλο στομάχι για να αντέξεις.
Για τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του από μερίδα οπαδών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας δήλωσε:
Αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο. Ο φίλαθλος κόσμος θέλει πάντα ότι αυτός νομίζει καλύτερο, στην αποτυχία είναι εναντίον και στην επιτυχία όλα πάνε καλά Έτσι είναι όλοι οι φίλαθλοι σε όλες τις ομάδες.Το ότι δεν καταφέραμε να βγούμε στην Ευρώπη πριν δύο χρόνια για διάφορους λόγους αυτό το κρατάνε και γίνονται όσα γίνονται.
Για τους στόχους του ΠΑΣ την φετινή περίοδο δήλωσε χαρακτηριστικά:
Όπως και κάθε χρόνο στόχος μας είναι να μείνουμε όσο πιο γρήγορα στην κατηγορία και στην πορεία ότι προκύψει , αν έρθει κάτι καλύτερο είναι πάντα καλοδεχούμενο.
Για τα προβλήματα οικονομικής φύσεως που αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ κάθε χρόνο αλλά και γενικά το Ελληνικό πρωτάθλημα  τόνισε:
Παρθήκαν κάποια μέτρα για την συντήρηση κάποιων ομάδων λόγω των οικονομικών προβλημάτων που έχουν αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το θέμα των αδειών και το αν θα πέφτουν οι ομάδες που δεν έχουν.Υπάρχουν ακόμα προβλήματα και πρέπει να λυθούν με αυστηρά μέτρα.Εμείς κάναμε αρκετά μεγάλη μείωση και φέραμε τα οικονομικά μας σε καλό δρόμο και σε μεγάλο βαθμό έχουμε εξυγιάνει την ομάδα μας. Αλλά υπάρχουν ομάδες που έχουν μεγαλύτερη πολιτική εύνοια ενώ σε εμάς μας δημιουργούν κάθε χρόνο πρόβλημα. Μεγάλο πρόβλημα επίσης είναι και η προσφυγή ομάδων στα πολιτικά δικαστήρια πρέπει να λυθεί.
Για το κλίμα στην πρώτη συνεδρίαση της Super League δήλωσε:
Το θέμα είναι ότι στο συμβούλιο αυτό οι περισσότερες ομάδες εκπροσωπούνται από υπαλλήλους των προέδρων και αυτό δεν είναι σωστό γιατί κάποιες άλλες από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες των ομάδων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούμε να δούμε από την αρχή μία σύμπνοια απόψεων.Προσπαθούμε πάντως να συντηρήσουμε την κεντρική διαχείριση και πρέπει όσα προβλήματα υπάρχουν να τα λύνουμε εντός χώρου γιατί αυτό χρειάζεται το ποδόσφαιρο γιατί αν εμείς σαν ιδιοκτήτες αν έχουμε προβλήματα μεταξύ μας δεν κάνουμε τίποτα.
Για την παρουσία του νέου Προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιάκωβου Αγγελίδη στην συνεδρίαση δήλωσε:
Είχαμε δύο νέα πρόσωπα στην συνεδρίαση εκτός του νέου Προέδρου του ΠΑΟΚ είχαμε και τον νέο ιδιοκτήτη της Βέροιας.Όσο αναφορά τον κύριο Αγγελίδη στην πρώτη εμφάνιση του δεν συμμετείχε και πολύ ενεργά περισσότερο άκουγε και καλά έκανε γιατί η πρώτη παρουσία του εκεί είχε έναν αναγνωριστικό χαρακτήρα για να μάθει που βρίσκεται.Αλλά από ότι ξέρω ο άνθρωπος έχει γνώσεις, γνωρίζει από ποδόσφαιρο από τις θητείες του σε άλλες ομάδες και πρέπει να του δώσουμε λίγο χρόνο για να δούμε πως θα αντιδράσει.
Για το αν πρέπει να έχει πιο δυναμική παρουσία ο ΠΑΟΚ στην Super League μέσω του εκπροσώπου του τόνισε:
Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με μεγάλη δυναμική και ίσως σε κόσμο καλύτερης από τον Ολυμπιακό, μπορεί να υστερεί σε τίτλους αλλά πρέπει η φωνή του να είναι πολύ πιο δυνατή και να συμμετέχει σε πολλά περισσότερα θέματα και να είναι η παρουσία του πολύ πιο αισθητή.Πιστεύω ότι με τον κύριο Αγγελίδη θα είναι πιο δυνατή από ότι τα προηγούμενα χρόνια. Χρειάζεται η φωνή του ΠΑΟΚ και να είναι και δυνατή. Και λόγω και γεωγραφικής τοποθεσίας πρέπει να στηρίζουμε ομάδες από την Βόρεια Ελλάδα.
Για το φετινό πρωτάθλημα και τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα δήλωσε:
Κοιτάξτε θα λέγαμε ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι τριών ταχυτήτων. Σε πρώτο βαθμό ξεχωρίζουν οι τρεις ομάδες ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναικός οι οποίες και θα παλέψουνε για τις τρεις πρώτες θέσεις. Από εκεί και πέρα είναι δύο , τρεις ομάδες που φαίνεται να οικονομικά σταθερές όπως ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης αλλά και η Καλλονή και από εκεί και κάτω θα παίξει ρόλο η ομοιογένεια  των ομάδων.
Για τον αν υπήρξε ενδιαφέρον για παίκτες του ΠΑΣ στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού δήλωσε:
Πολλά ακούστηκαν το καλοκαίρι αλλά δεν υπήρξε δυστυχώς  κάτι.Μόνο για κάποιους νεαρούς παίκτες μας υπήρξε ενδιαφέρον από το εξωτερικό αλλά δυστυχώς δεν υπήρξε συμφωνία για κάποιον.
Τέλος για το πόσο βλέπει την πορεία του σε βάθος χρόνου στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και τα σχέδια του για τον ΠΑΣ Γιάννενα τόνισε χαρακτηριστικά: 
Στόχος μου είναι να μείνω αρκετά χρόνια , πιστεύω να τα καταφέρω και αν όλα πάνε καλά και καλυτερεύσουν και οι καταστάσεις στην χώρα μας μπορεί να παραμείνουμε για αρκετά χρόνια ακόμα.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: