Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Δερμιτζάκης και επίσημα!!

Την έναρξη της συνεργασίας με τον Παύλο Δερμιτζάκη ανακοίνωσε και επίσημα ο Εργοτέλης, μετά το διαζύγιο με το Χουάν Φεράντο. «Γνωρίζω σε ποιον σύλλογο έχω έρθει», τόνισε.

Δερμιτζάκης και επίσημα
Τελευταία ενημέρωση 05/09/2014, 16:28
Τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του Εργοτέλη ανέλαβε και επίσημα ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Ο Καβαλιώτης προπονητής, που βρίσκεται απ’ το βράδυ της Πέμπτης στο Ηράκλειο, συμφώνησε σε όλα με τους «κιτρινόμαυρους» και θα είναι ο αντικαταστάτης του Χουάν Φεράντο.

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη».

Έπειτα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο νέος προπονητής της ομάδας, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την συμφωνία της συνεργασίας με την ΠΑΕ Εργοτέλης και παράλληλα νιώθω υπερήφανος γιατί γνωρίζω σε ποιον σύλλογο έχω έρθει. Ο Εργοτέλης είναι μία ομάδα με ποιότητα, δική του φιλοσοφία και κουλτούρα πάνω στο ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο τον αντιπροσωπεύει και τον κάνει ιδιαίτερο σαν ομάδα. Μέσα από σκληρή δουλειά, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά από την πλευρά του, να δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας για τον στόχο της παραμονής στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης για την επιλογή τους προς το πρόσωπό μου και εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: