Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

«Όλες μου τις δυνάμεις για να κερδίζει ο ΠΑΟΚ»

Χαρούμενος για την ανάδειξή του ως MVP Αυγούστου από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ραζβάν Ρατς. Υπόσχεση για ανάλογη συνέχεια από τον Ρουμάνο μπακ.

«Όλες μου τις δυνάμεις για να κερδίζει ο ΠΑΟΚ»
Ευγνώμων στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι τον ανέδειξαν σε πολυτιμότερο παίκτη για τον μήνα δήλωσε ο Ραζβάν Ρατς. Ο Ρουμάνος μπακ, με ανάρτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα του στο Facebook, υποσχέθηκε ανάλογη συνέχεια και στα επόμενα ματς ενώ ευχαρίστησε και τους συμπαίκτες του, που τον βοήθησαν να προσαρμοστεί άμεσα στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας από την στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την μεγάλη βοήθειά τους στην προσαρμογή μου στην ομάδα. Ήταν σπουδαίες οι νίκες εναντίον της Ζίμπρου και του Πλατανιά και ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι για το υπόλοιπο της σεζόν.

Είναι μεγάλη τιμή για μένα να με ψηφίζετε εσείς, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, σαν τον MVP του Αυγούστου. Θέλω να σας ευχαριστήσω και να σας υποσχεθώ ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στο γήπεδο και θα προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθώ τον ΠΑΟΚ να κερδίζει.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γι' αυτό το βραβείο, γιατί δεν θα έκανα κάτι δίχως να με βοηθήσουν. Μερικούς από αυτούς, πάω να τους συναντήσω ως αντίπαλος με την Εθνική Ομάδα. Πρόκειται να είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.

Μία ομάδα, ΠΑΟΚ...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: