Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

«Κατέστρεψαν τον Άρη οι διαχειριστές»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Γαλανός και αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του Άρη.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για τη συνάντηση με τον ΑΣ και τις κινήσεις που κάνει: «Το πολύ θετικό είναι ότι βγαίνει ένα κλίμα ενότητας, πράγμα που το θέλουμε πάρα πολύ. Ζητήθηκαν κάποιες εγγυήσεις από τον ΑΣ, οι οποίες κατατέθηκαν και περιμένουμε τη Δευτέρα για να δούμε τί μέλλει γενέσθαι. Εγώ, βέβαια, δεν περιμένω την Δευτέρα, γίνονται κάποιες προκαταρκτικές κινήσεις. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κάποιος άλλος, αλλά αν βρεθεί εγώ φεύγω άμεσα είτε τώρα, είτε μετά από μερικούς μήνες. Χάνουμε συνέχεια πολύτιμο χρόνο, άκουγα έναν παίκτη που έβγαινε και μιλούσε για αβεβαιότητα, το σίγουρο είναι πως χάνουμε χρόνο. Πλέον περιμένουμε ως την Δευτέρα να δούμε ποια θα είναι η απόφαση. Πλέον και ο κόσμος έχει ξυπνήσει και αυτό είναι καλό. Τον Άρη τον κατέστρεψαν οι διαχειριστές. Ο Άρης πρέπει να έχει μόνο επενδυτές, πλέον, και όχι διαχειριστές. Τελείωσαν οι διαχειριστές από τον Άρη».

Για τις επαφές με ποδοσφαιριστές: «Πιστεύω ότι οι περισσότεροι παίκτες θα μείνουν. Και το λέω αυτό για τρεις λόγους. Πρώτον γιατί είναι ο Άρης. Δεύτερον γιατί υπάρχει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ένας άνθρωπος πολυτέλεια για τον Άρη και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τους δώσουμε όλα τα εχέγγυα, οικονομικά και άλλα για να τους κρατήσουμε. Στόχος μας είναι το 2016 ο Άρης να είναι στη Σούπερ Λίγκ. Το αν θα μείνουν παίκτες δεν είναι δικό μου θέμα. Αυτό το διαχειρίζεται ο Καλαϊτζίδης που έχει επαφές με τους παίκτες. Είναι δικό του θέμα. Αυτός κρατάει την ομάδα, εγώ έχω την διαχείριση. Ο Καλαϊτζίδης μένει στον Άρη. Πέραν από αυτούς που θα μείνουν θα προσπαθήσουμε να φέρουμε όσους καλύτερους μπορούμε. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει το εμπόδιο της Γ’ Εθνικής, ωστόσο, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους δελεάσουμε. Και αυτό γίνεται μόνο με χρήματα. Εκεί θα πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση».

Για την πιθανότητα να μην του δοθεί η δυνατότητα να τρέξει την ομάδα: «Πίστευα ότι υπήρχε τέτοια πιθανότητα, ωστόσο, βλέπω πως ξύπνησε ο κόσμος του Άρη, καθώς και πολλοί άλλοι. Το παρεάκι στον Άρη τελείωσε. Πλέον, όλοι αυτοί θα κόβουν εισιτήριο για να βλέπουν τον Άρη. Όμως αυτοί είναι το 1-2%. Παντού υπάρχει ένα τέτοιο ποσοστό. Το χρήμα σταύρωσε τον Χριστό. Δεν θα σταυρώσει τον Άρη; Στην ζωή τους τι κάνουνε; Μόνο με τον Άρη τρέχανε, επιχειρηματικά δεν έκαναν τίποτα. Αυτά δεν έχουν γίνει στον Άρη μόνο, παντού γίνονται. Υπάρχει κόσμος που έχει ξυπνήσει. Έχω φάει τόση πίκρα που όλο το παρεάκι εκεί μέσα να φύγει. Το έχω πει και στον Α.Σ πως μπορείτε να με ελέγχετε όσο θέλετε, αλλά στα πόδια μου δεν θέλω κανέναν. Κανέναν. Μόνο με τους συνεργάτες μου και τον πρόεδρο που θα είμαστε σε επαφή».

Για την σχέση του με τον Ντίνο Κούη και τις μεταγραφικές του κινήσεις: «Με τον Ντίνο Κούη δεν έχουμε μιλήσει ακόμα ιδιαίτερα, έχουμε μια καλή σχέση ωστόσο ακόμα δεν έχουν γίνει πιο αναλυτικές κουβέντες. Δεν έχω ακόμα δικαίωμα να μιλήσω με στελέχη και ανθρώπους. Έχουμε μιλήσει με κάποιους παίκτες και με Άγγελο Χαριστέα, γίνονται απαραίτητες επαφές, αν την Δευτέρα πάρω την ομάδα. Με τον Χαριστέα έχουμε καιρό να μιλήσουμε, είχαμε κάνει μια κουβέντα, ωστόσο είχε μείνει ως ένα σημείο. Θέλω μόνο επιτυχημένες κινήσεις δίπλα μου, με καταλαβαίνετε; Παράλληλα έχω κάτι στο νου μου, έχω κάνει κάποιες επαφές, ακόμα και με Εθνικές, με Εθνική Πορτογαλίας για παράδειγμα, ωστόσο όλα είναι θέμα προπονητή. Όσες φορές έχω συνεργαστεί, ξέρω πως ο προπονητής κάνει κουμάντο. Κάποιοι συνεργάτες μου, έφεραν κάποια ονόματα, πολύ δυνατά. Το μόνο που μας ''κόβει'' τα πόδια είναι το κεφάλαιο Γ' Εθνική».

Για το κεφάλαιο ΑΦΜ και με ποιο θα αγωνίζεται την νέα χρονιά ο Άρης: «Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο, κάτι άκουσα από τον Α.Σ, έχω μια διαφορετική άποψη, ωστόσο θα τα δούμε αυτά. Δεν έχουμε κάτι στάνταρ ακόμα, θα το δούμε».

Για το αν θα μπορούν να αγωνιστούν ξένοι παίκτες: «Από ότι άκουσα υπάρχει πρόβλημα, το προσέχουν οι δικηγόροι αυτό το θέμα και θα το δούμε. Αν ισχύει είναι μεγάλο πρόβλημα, καθώς αν οι ξένοι δεν μπορούν να παίξουν, θα πρέπει να δούμε για Έλληνες παίκτες. Αυτό που μου μετέφεραν εμένα είναι πως δεν θα έχω καμία ευθύνη με τον χρόνο. Είχα πει πως στις 20 Ιουλίου αν δεν πάρω την κατάσταση στα χέρια μου φεύγω, αλλά ο λόγος που μένει είναι ψυχολογικός, δηλαδή είχα πάει στα δικαστήρια και βλέπω ένα παιδάκι σε αναπηρικό καροτσάκι και έκλαιγε, δηλαδή δεν ντρέπονται λίγο; Δεν έχουν συναισθήματα; Είναι ντροπή να είναι ο Άρης στην Γ' Εθνική;»

Για το αν θα λογοδοτήσουν οι κακοδιαχειριστές: «Πιστεύω πως θα λογοδοτήσουν κάποια στιγμή. Γιατί από ότι βλέπω την εκαθάρριση θα την τρέξω έγω, γιατί ο Άρης δεν έχει ούτε έναν. Εγώ έχω τέσσερις. Υπάρχει ένα κλίμα ενότητας στον Άρη και μ' άρεσε πάρα πολύ».

Για την σχέση του με τον Super 3: «Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη σχέση. Έχουμε μιλήσει μερικές φορές, έχουμε κάποιες κοινές ιδέες και συμφώνησαν μαζί μου για να τρέξουν οι εξελίξεις».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: