Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Έταξαν λεφτά στους Ρουμάνους!!

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των Ρουμάνων για την αναμέτρηση απέναντι στην Ελλάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Δυνατό πριν από την Ομοσπονδία σε περίπτωση κατάληψης της πρώτης θέσης του ομίλου.

Έταξαν λεφτά στους Ρουμάνους!
Ένα επιπλέον κίνητρο θα έχουν οι παίκτες των Ρουμάνων για την αναμέτρηση απέναντι στην Ελλάδα, την ερχόμενη Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η Ομοσπονδία της χώρας την Παρασκευή συμφώνησε με τους αρχηγούς σχετικά με το πριμ σε περίπτωση απευθείας-πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2016 στην Ελλάδα. Μάλιστα το ποσό που θα βάλουν στις τσέπες τους σε περίπτωση κατάληψης της 1ης θέσης του ομίλου μόνο μικρό δεν είναι αφού οι βασικοί αναμένεται να δουν στους λογαριασμούς τους περίπου 200.000 ευρώ έκαστος.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι μπαίνει στην τελική ευθεία. Ο Πιτούρκα δείχνει να καταλήγει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο Φάληρο με τους επικρατέστερους μέχρι αυτή την ώρα να είναι οι: Ταταρουσάνου, Ταμάς, Γκριγκόρε, Κίρικες, Τσίπτσιου, Στάνκου, Μαχίμ και Μαρικά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: