Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Μιραλάς, Ρομπέρτο και… Κάμπελ!!

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο Gazzetta κάποιες αλήθειες για τρία μεγάλα αστέρια και τον Ολυμπιακό.
Σκέφτεστε ο Τζόελ Κάμπελ να ήταν τώρα παίκτης σε καμία Γαλατασαράϊ; Να τον αγόραζαν ρε παιδί μου οι Τούρκοι. Η, έστω να τον αποκτούσαν δανεικό.
ADVERTISEMENT
Τι θα λέγαμε σήμερα; «Που ήταν ο Ολυμπιακός να τον αγοράσει τον Κάμπελ, που τον είχε κιόλας ένα χρόνο; Γιατί δεν τον πήρε; Γιατί έστω δεν τον κράτησε δανεικό; Οι Τούρκοι πως τα βρήκαν τα λεφτά και τα έσκασαν; Εμείς γιατί όχι;».
Κάνω λάθος;
Όμως, τώρα που ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε για την περίπτωση του Κάμπελ, ουδείς ασχολείται, ουδείς νοιάζεται. Διότι, η εξέλιξη της υπόθεσης του Κοσταρικάνου άσου, ακριβώς αυτό ήταν, μία δικαίωση του Ολυμπιακού.
Αν ανατρέξετε στα ρεπορτάζ του Μαίου και του Ιουνίου, θα δείτε ότι από τον Ολυμπιακό ένα πράγμα έλεγαν: «Από τις επαφές μας με την Άρσεναλ, αυτό που μας προκύπτει είναι ότι ο Κάμπελ η, θα μείνει στην Άρσεναλ η, θα έρθει σε εμάς, είτε με αγορά, είτε με δανεισμό, το πιθανότερο με νέο δανεισμό. Δεν νομίζουμε να τον δώσει πουθενά αλλού η Άρσεναλ».
Κι είδαμε πως όντως ο Κάμπελ δεν πήγε πουθενά. Η Άρσεναλ δεν τον έδωσε πουθενά. Παρότι όλο το καλοκαίρι γράφονταν περί προτάσεων από Μίλαν, από Τουρκία, από άλλα κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ κλπ, κλπ. Το πώς και το γιατί ακριβώς δεν μπορώ να το ξέρω. Ούτε ξέρω τι θα γίνει αύριο η, μεθαύριο. Αλλά τώρα, υπάρχει αυτό που ξέρουμε.
Ο Κάμπελ δεν συνέχισε στον Ολυμπιακό. Αλλά δεν πήγε και σε καμία άλλη ομάδα, εκτός από αυτήν στην οποία ανήκε κι ανήκει ακόμη, στην Άρσεναλ. Ακόμη και στα τελευταία 24ωρα των μεταγραφών τον ζήτησε επίμονα η  Μπενφίκα, αλλά ο Βενγκέρ αρνήθηκε. Κι έκανε και δηλώσεις ο μάνατζερ του Κάμπελ και…διαμαρτύρονταν γιατί η Άρσεναλ δεν άφησε τον πελάτη του να κάνει μεταγραφή.
Κι εδώ πρέπει να πω ότι ο Κάμπελ είναι ο πρώτος παίκτης τον οποίο είχε ο Ολυμπιακός ως δανεικό, τον οποίο πραγματικά γούσταρε να κρατήσει ο Ολυμπιακός, αλλά δεν μπόρεσε να τον κρατήσει. Γιατί και τον Μιραλάς είχε κρατήσει, αγοράζοντάς τον πάνω στον χρόνο από τη Σεντ Ετιέν, έχοντας οψιόν αγοράς (το δεύτερο χρόνο τον αγόρασε η Έβερτον), αλλά και τον Ρομπέρτο κράτησε το χειμώνα, αν και δεν είχε οψιόν αγοράς…
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: