Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Καλά νέα στον Παναιτωλικό!

Έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης ο Βιγιαφάνιες και δείχνει έτοιμος. Θα πάρει χρόνο στο προσεχές φιλικό του Παναιτωλικού με την Αναγέννηση Άρτας.

Καλά νέα στον Παναιτωλικό
Με ασκήσεις συναρμογής – ευλυγισίας σε συνδυασμό με ασκήσεις με μπάλα, άρχισε η προπόνηση της Παρασκευής στον Παναιτωλικό, το κύριο μέρος της οποίας αναλώθηκε στην επιθετική τακτική. Ολοκληρώθηκε με εσωτερικό δίτερμα σε περιορισμένο χώρο.

Τα ευχάριστα ήρθαν απ’ τον Βιγιαφάνιες που ακολούθησε το πλήρες πρόγραμμα, έδειξε πως έχει ξεπεράσει για τα καλά τις ενοχλήσεις του προηγούμενου διαστήματος κι αναμένεται να «ξετρίψει» στο προσεχές φιλικό. Απουσίασαν με σχετική άδεια ο Κέβιαν και ο Γοδόι που υποβλήθηκε σε οδοντική επέμβαση.

Ο Μορένο υποβλήθηκε σε εργομετρική αξιολόγηση, με την οποία ολοκληρώθηκε ο προγραμματισμένος επαναληπτικός έλεγχος των ποδοσφαιριστών.

Ο εργοφυσιολόγος κ. Γιώργος Ζιώγας δήλωσε: «Στόχος μας ήταν να δούμε τις προσαρμογές της προετοιμασίας για κάθε παίκτη ξεχωριστά και για την ομάδα συνολικά. Έχουμε δεδομένα της ίδιας εποχής και μπορούμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Ο στόχος της προετοιμασίας δεν είναι μόνο οι πρώτες αγωνιστικές, αλλά η διάρκεια του πρωταθλήματος.
Η βελτίωση είναι πάρα πολύ καλή σε όλες τις παραμέτρους που αξιολογήθηκαν και σχεδόν στο σύνολο των ποδοσφαιριστών. Έγινε περισσότερη και εντονότερη δουλειά φέτος και οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά, ακολουθώντας τις οδηγίες του γυμναστή κ. Γκότση, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά στον τομέα αυτό. Βάσει προγραμματισμού θ’ ακολουθήσει νέος επανέλεγχος σε ημερομηνία που θα καθοριστεί».

Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη για τις 19:00, ενώ για την Κυριακή –δεδομένης και της διακοπής- έχει προγραμματιστεί φιλικό με την Αναγέννηση Άρτας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: