Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Αλαφούζος, ο Τζίγγερ και η Μενεγάκη!!

O θρυλικός Αποδυτηριάκιας αποκαλύπτει στον sportdog για ποιο λόγο συναντήθηκαν και συνέφαγαν ο πρώην και ο νυν του Παναθηναϊκού... Για ποιο λόγο συναντήθηκαν και συνέφαγαν ο πρώην και ο νυν του Παναθηναϊκού; Εδώ σε θέλω. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ Τζίγγερ Βαρδινογιάννης και Γιάννης Αλαφούζος, σε προγραμματισμένο ραντεβού κι όχι τυχαία και συμπτωματική επαφή, τα είπαν σε ατμόσφαιρα αρκετά ευχάριστη. Ναι, αλλά γιατί; Δεν λέει κάτι συγκεκριμένο το ρεπορτάζ.
Τι να μας πει το ρεπορτάζ; Το ρεπορτάζ λέει αυτά που του λένε να πει. Αυτά που του λένε να διαρρεύσει. Άρα; Επειδή το θέμα είναι σοβαρό, τα βάζεις κάτω τα πράγματα.
Αν δεν ήταν σοβαρό δεν θα τα λέγανε στο βιζαβί. Υπάρχουν και τηλέφωνα, όπως να χρησιμοποιούνταν ένας μεσολαβητής. Οι δυο τους, όμως, το θεώρησαν επιβεβλημένο να τα πουν, μάλιστα σε χώρο δημόσιο, σε σημείο εμφανέστατο, όπως είναι το εστιατόριο του Hilton. Όχι, μυστικά. Γιατί; Πιθανόν να ήθελαν, τουλάχιστον ο ένας, να δημοσιοποιηθεί η συνάντησή τους.
Αν, δηλαδή, τα έλεγαν σε χώρο ιδιωτικό, δεν είναι σίγουρο ότι θα γινόντουσαν πιστευτοί, ότι πράγματι είχαν συνάντηση ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το σημερινό αφεντικό.
Κατ' αρχήν. Είμαστε στην αρχή του ρεπορτάζ. Ποιου ρεπορτάζ; Αυτό που κατεβάζει το κεφάλι μας. Η σκέψη μας. Αυτό είναι το καλύτερο και πιο έγκυρο ρεπορτάζ. Ξεκαθαρίζουμε, λοιπόν.
Ο μεν Βαρδινογιάννης δεν υπάρχει περίπτωση, ΟΥΤΕ ΜΙΑ, να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Ούτε και να μπλεχτεί από μακρυά. Ένα το κρατούμενο. Ο δε Αλαφούζος ούτε καν σκέπτεται να εγκαταλείψει την ομάδα. Δύο τα κρατούμενα.
Το τρίτο κρατούμενο είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα που να συνδέει εκτός Παναθηναϊκού τους δύο άνδρες. Καμμία μπίζνα. Κανένα πλάνο προσεχούς συνεργασίας. Να, όμως, που δύο πολυάσχολοι, οι οποίοι δεν συνδέονται με φιλία, βρέθηκαν να χαλαρώνουν σε εμφανές σημείο στο κέντρο της Αθήνας.
Να πεις ότι δεν τους ξέρει ο κόσμος; Πιο γνωστός από την Σία Κοσιώνη είναι ο Αλαφούζος και ο Τζίγγερ από την Τατιάνα Στεφανίδου, ίσως και από την Ελένη Μενεγάκη που εκτός από το κανάλι την βλέπεις στο ciao και στην espresso.
Τώρα που το σκέπτομαι. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού είχε αποποιηθεί το πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ που σήμερα βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Τι είδους “εκκρεμότητα” μπορεί να παίζει μετά από τόσο καιρό, αν βέβαια πρόκειται περί αυτού.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Γιατί ο Παναθηναϊκός είχε ελληνοποιήσει τον Ρουμάνο αρχιπαικταρά Χάτζι κι όμως ποτέ δεν τον πήρε, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr, με αφορμή το σημερινό φιλικό με την ομάδα του Βιτορούλ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη είχε πάντα σχέσεις με την Ρουμανία και κόσμο που δούλευε για τον όμιλο της Motor Oil στα τρία λιμάνια του Δούναβη, Γαλάτσι, Βραϊλα και Κωνστάντζα. Ήταν επόμενο αυτές οι εμπορικές, οι επιχειρηματικές σχέσεις να είχαν και την προέκτασή τους στο ποδόσφαιρο. Με την ευκαιρία του σημερινού φιλικού του Παναθηναϊκού με τη ρουμάνικη ομάδα την οποία ίδρυσε ο Χάτζι και αγωνίζεται ο γιος του, ας θυμηθούμε κάποια περασμένα που μάλλον αξίζουν τον κόπο.
Για μήνες κράτησε το σήριαλ της μεταγραφής του “Μαραντόνα των Καρπαθίων” Γκεόργκι Χάτζι στον Παναθηναϊκό, χωρίς ποτέ η μετακίνηση αυτή να πραγματοποιηθεί, παρ' ότι είχε παίξει σε αμέτρητα πρωτοσέλιδα. Ο Στέφαν Κόβατς, άλλοτε προπονητής του Άγιαξ, της εθνικής Γαλλίας, του Παναθηναϊκού, είχε εισηγηθεί την “εκ των προτέρων” ελληνοποίηση της μεγάλης βεντέτας της Στεάουα Βουκουρεστίου.
Πράγματι, ο έμπιστος δικηγόρος των Βαρδινογιάννηδων Γιώργος Δραμουντάνης φρόντισε ο Χάτζι να δηλωθεί σαν παραμύθι φούρναρης ελληνόπουλο σε κάποια κοινότητα του νομού Μαγνησίας, ότι είναι εγγραμένος δέκα χρόνια πρν. Ο παίκτης πήρε πράγματι την υπηκοότητα αλλά στον Παναθηναϊκό δεν ήρθε ποτέ. Έπαιξε στην Ρεάλ, στην Μπαρτσελώνα, πήρε το κύπελλο ΟΥΕΦΑ με την Γαλατά Σαράι, όμως στην Αθήνα δεν ήρθε ποτέ. Γιατί; Τα λεφτά.
Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης σχεδόν την είχε τελειώσει την μεταγραφή, λόγω των διασυνδέσεων του με όλο το σύστημα ποδοσφαίρου στην Ρουμανία. Και όπως του είχαν κοστίσει πάμφθηνα, μόνον κάτι χαρτζηλίκια, για να πάρει Ντουρονικολάε, Λούπου από Ρουμανία, ήταν σίγουρος ότι κάπως έτσι, έστω κάτι περισσότερα, θα χρειαζόντουσαν για τον 49χρονο σήμερα Χάτζι. Να, όμως, που δεν έβαζε την υπογραφή του, για να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή Χάτζι, ο Ρουμάνος παράγοντας που ήθελε να πιάσει μια και έξω την καλή.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: