Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Πλησίασαν το μετάλλιο τα κορίτσια!

Στην τέταρτη θέση του τουρνουά που έγινε στο Ξιαμέν της Κίνας κατέκτησαν η Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη, στην πρώτη τους παρουσία σε ημιτελικούς του World Tour μετά την επανένωσή τους.

Πλησίασαν το μετάλλιο τα κορίτσια

Το ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε 2-0 (21-18, 21-15) στον ημιτελικό απ’ τις βραζιλιάνες Τζουλιάνα/Αντονέλι -που τελικά κατέκτησαν και την πρώτη θέση στη διοργάνωση- ενώ στον μικρό τελικό γνώρισαν τη δεύτερη ήττα με το ίδιο σκορ απ’ τις Αμερικάνες Χούνκους/Βανζβίτεν.

Οι ελληνίδες πρωταθλήτριες άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις για τη συνέχεια του World Tour, αφού πέτυχαν την πρώτη τους είσοδο σε τετράδα μετά την επανένωσή τους και δείχνουν έτοιμες να επιστρέψουν στο υψηλότερο επίπεδο.

Επόμενο τουρνουά στη σειρά αγώνων του World Tour είναι στο Παρανά της Βορειοανατολικής Αργεντινής, που αρχίζει στις 28 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 2 Νοεμβρίου.

«Αδειάσαμε μετά τα χθεσινά ματς »
Στην κούραση απ’ τα συνεχόμενα παιχνίδια απέδωσε την ήττα στους ημιτελικούς οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιανή.
«Σήμερα μίλησε μόνο η κούραση… Εμείς όσο κι αν το θέλαμε δεν μπορέσαμε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό», σχολίασαν αρχικά και συνέχισαν: «Αδειάσαμε μετά τα χθεσινά ματς και σήμερα δεν είχαμε την ανάλογη ενέργεια να κρατήσουμε έλεγχο στο παιχνίδι και να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ. Είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τουλάχιστον την 3η θέση μετά την ήττα μας στον ημιτελικό από τις Βραζιλιάνες, αλλά το μυαλό ήθελε και το σώμα δεν υπάκουσε».

Όσον αφορά στην συνέχεια: «Είμαστε ευχαριστημένες κατά τα άλλα… Παρόλο που φτάσαμε τόσο κοντά στο μετάλλιο αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε , υπάρχει ικανοποίηση γιατί σε όλα τα ματς είχαμε σταθερή απόδοση. Μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε, παίζοντας καλά και ψύχραιμα, σε δύσκολες στιγμές ενώ κι οι δύο έχουμε την αίσθηση ότι θυμίσαμε στους εαυτούς μας την παλιά ομάδα! Αυτό και μόνο μας δίνει φτερά να συνεχίσουμε στα επόμενα τουρνουά όπου ο στόχος είναι η καλή απόδοση και το κυνήγι πόντων».

Για τα κέρδη απ’ το τουρνουά της Κίνας: «Ο χρόνος που δουλεύουμε ξανά μαζί είναι περίπου πέντε μήνες… Σιγά, σιγά θα γινόμαστε καλύτερες. Στην Ξιαμέν για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό παίξαμε 8 ματς με φουλ ένταση, τα περισσότερα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ και ανταποκριθήκαμε πολύ καλά σε γενικές γραμμές». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: