Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Αποθεραπεία και... βελτίωση!!

Στο ματς με την Β. Ιρλανδία στρέφεται η προσοχή της Εθνικής. Στόχος (εκτός των τριών βαθμών) είναι η βελτίωση. Αποθεραπεία έκαναν όσοι αγωνίστηκαν με Φινλανδία. Καμία ανησυχία για Τοροσίδη-Μαυρία.

Αποθεραπεία και... βελτίωση
Προπόνηση μόνο για όσους δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Φινλανδία έγινε την Κυριακή στην Εθνική ομάδα. Το πρόγραμμα κράτησε μια ώρα και περιλάμβανε ασκήσεις αποθεραπείας και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Όσοι πήραν μέρος στον αγώνα του Ελσίνκι έκαναν αποθεραπεία. Οι Χάρης Μαυρίας, Βασίλης Τοροσίδης που είχαν μικροενοχλήσεις, λόγω κάποιων χτυπημάτων που δέχθηκαν στο παιχνίδι του Σαββάτου αναμένεται να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι της Τρίτης με την Βόρεια Ιρλανδία στο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2016.

Στο «γαλανόλευκο» στρατόπεδο περιμένουν βελτίωση στο προσεχές παιχνίδι στην απόδοση της ομάδας και αυτός είναι ο στόχος.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:30 και θα είναι ανοικτή τα πρώτα 15 λεπτά για τους Δημοσιογράφους.

Η συνέντευξη Τύπου του Κλαούντιο Ρανιέρι για το παιχνίδι με την Βόρεια Ιρλανδία θα γίνει στις 12:00 και θα είναι παρών και έναν παίκτης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: