Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Βετούλας: «Μας περίμενα… καλύτερους»

Παράπονα από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο είχε ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας. «Πλέον κοιτάμε το σημαντικό μας με τον Πανελευσινιακό», τόνισε.

Βετούλας: «Μας περίμενα… καλύτερους»
Δυσαρεστημένος από την παρουσία των παικτών του Απόλλωνα Πατρών κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Βετούλας.

«Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί όσο θέλαμε. Είναι ανεξήγητο ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν τόσο πάθος και συγκέντρωση και εμείς δε πηγαίναμε πάνω στη μπάλα πρώτοι. Θεωρώ πως σε αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να έχουμε αυξημένο κίνητρο. Δεν είχαμε ρυθμό επιθετικά, κάναμε λάθη και στην άμυνα και ήμασταν άστοχοι. Σίγουρα έχει να κάνει και με τον αντίπαλο και το επίπεδο, αλλά περίμενα πως είχαμε περισσότερη διάθεση και θέληση. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Ελευσίνα που είναι πολύ σημαντικό», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Απόλλωνα

Από τη μεριά του, ο Ελ Αμίν επεσήμανε:

«Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα. Είχαν πολύ καλή επιθετική συγκομιδή και εμείς αντέξαμε μόλις ένα ημίχρονο. Σε αυτό το διάστημα ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν παρουσιάσαμε το πρόσωπο που θέλαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: