Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Παπαθεοδώρου: «Δεν είχαμε αυτοπεποίθηση στο πρώτο μέρος»

Ευχαριστημένος μόνο από το δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την ήττα της Νέας Κηφισιάς από τον Παναθηναϊκό.

Παπαθεοδώρου: «Δεν είχαμε αυτοπεποίθηση στο πρώτο μέρος»
Η κακή εμφάνιση της Νέας Κηφισιάς στο πρώτο ημίχρονο δεν της έδωσε τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο απέναντι στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την ήττα (76-66).

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στον κύριο Ιβάνοβιτς για τη νίκη της Πέμπτης και για τη σημερινή εμφάνιση. Ο τρόπος που έπαιξε ο Παναθηναϊκός δείχνει τη σοβαρότητα της ομάδας. Μπήκαν πολύ σοβαρά και μας δημιούργησαν προβλήματα με την άμυνα. Δεν είχαμε αυτοπεποίθηση και καθαρό μυαλό στην αρχή, δεν μπορούσαμε ούτε να εκτελέσουμε. Ο Παναθηναϊκός πήρε μια διαφορά στο πρώτο ημίχρονο και την κράτησε στο δεύτερο, παρά το γεγονός ότι στην επανάληψη εμφανιστήκαμε με τον τρόπο που θέλαμε. Όταν, όμως, κάνεις τέτοια εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, είναι πολύ δύσκολο να διεκδικήσεις το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρία να μπούμε στο ματς, αλλά ο Παναθηναϊκός ξαναπάτησε γκάζι και νίκησε. Θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα με τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και βρούμε έναν ρυθμό για να μπούμε από την 3η αγωνιστική με αξιώσεις στο πρωτάθλημα και να διεκδικήσουμε τις νίκες που μας αναλογούν».

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης, από τη μεριά των παικτών, δήλωσε: «Καλησπέρα και καλή μπασκετική χρονιά με υγεία. Σήμερα θέλαμε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω αλλά ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι μας κόστισε. Έδωσε αυτοπεποίθηση στον Παναθηναϊκό. Με τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να μην κάνεις λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε προσπάθεια να γυρίσουμε στο ματς. Τα καταφέραμε μέχρι ένα σημείο. Ο Παναθηναϊκός δεν μας άφησε παραπάνω κι έφτασε δικαιολογημένα στη νίκη. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ήττα και να μάθουμε όσα μπορούμε. Είναι χρήσιμα τα παιχνίδια με αυτούς τους αντιπάλους και πρέπει να μαθαίνεις και να γίνεσαι καλύτερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: