Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Μαρκόπουλος: «Όταν έχεις διαφορά, πρέπει να την κρατάς»

Παράπονα από τη χαλάρωση των παικτών του μετά το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα είχε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ρεθύμνου στην παράταση.

Μαρκόπουλος: «Όταν έχεις διαφορά, πρέπει να την κρατάς»
Ο ΠΑΟΚ λίγο έλειψε να χάσει ένα ματς που στην αρχή του βρέθηκε στο 18-1 και ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε πολλά παράπονα από τη συμπεριφορά των παικτών του μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου στην παράταση.

«Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βοήθησε στις δύσκολες στιγμές και μας έδωσε ώθηση. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να διαβάσουμε πολύ καλά για να μην κάνουμε ξανά τα ίδια σφάλματα. Οι ομάδες δε χαλαρώνουν. Όταν έχεις μια διαφορά πρέπει να την κρατάς. Είχαμε μια διαφορά ασφαλείας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά χάσαμε τη συγκέντρωση μας, χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ και δεν είχαμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Το παιχνίδι έφτασε εκεί που έφτασε, τελικά όμως είχαμε ψυχραιμία και κάναμε καλές επιλογές στην παράταση. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα πιστεύω να αντεπεξέλθουμε όσο το δυνατόν καλύτερα», ανέφερε.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στάθηκε στο πρόβλημα των ριμπάουντ: «Ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε φέτος. Ήταν περισσότερο πρόβλημα συγκέντρωσης. Σίγουρα υπάρχει ένα τεχνικό θέμα, όμως θα το λύσουμε μεταξύ μας».

O Kώστας Χαραλαμπίδης είπε με τη σειρά του: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και δεν παρουσιαστήκαμε έτσι όπως θέλαμε. Κρατάμε τη νίκη, αφού ο δρόμος του πρωταθλήματος είναι μακρύς και δύσκολος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: