Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Άρεσε ο Giannis σαν πλέι μέικερ!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις παίζοντας σαν πλέι μέικερ στο φιλικό με τους Μπουλς. Τι είπε ο ίδιος, αλλά και οι Τζέισον Κιντ και Λάρι Σάντερς.

Άρεσε ο Giannis σαν πλέι μέικερ
Δεν είναι και σύνηθες ένας άνθρωπος 2,11μ. να κατεβάζει την μπάλα και μάλιστα καλά. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαιξε πλέι μέικερ στο τελευταίο δωδεκάλεπτο του φιλικού των Μπακς με τους Μπουλς, όπου η ομάδα του «κέρδισε» με 24-17.

«Όταν έχω την μπάλα μπορώ να πάω γύρω από τους ψηλούς και προς το καλάθι, αλλά και να αξιοποιώ καλύτερα τους συμπαίκτες μου. Αυτός είναι ο σκοπός μου», δήλωσε ο 19χρονος άσος.

Ο Τζέισον Κιντ, που διέπρεψε σαν πλέι μέικερ στην καριέρα του, έμεινε ικανοποιημένος από τον διεθνή άσο. «Πιστεύω πως έκανε εξαιρετική δουλειά για μας στη θέση του πλέι μέικερ. Είχε την οργάνωση του παιχνιδιού, έβρισκε τους συμπαίκτες του, αλλά δημιουργούσε σουτ και για τον εαυτό του. Δοκιμάσαμε να τον βάλουμε σε αυτή τη θέση όταν τραυματίστηκε ο Μπράντον Νάιτ και ήταν ευκαιρία να τον δούμε ξανά απέναντι σε μια ταλαντούχα ομάδα και να διαπιστώσουμε τι μπορεί να κάνει», δήλωσε ο προπονητής του Μιλγουόκι.

Ο σέντερ των Μπακς, Λάρι Σάντερς, είπε: «Για μένα είναι το υπέρτατο όπλο. Μπορεί να ποστάρει και να εκμεταλλευτεί το ύψος του και μας δίνει πολλές δυνατότητες στο παρκέ, ειδικά στην άμυνα».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: