Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Σκαραφίγκας: «Οι λεπτομέρειες μας κόστισαν»

Οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που κόστισαν στον Πανελευσινιακό να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στον Άρη, σύμφωνα με τον Γιώργο Σκαραφίγκα.

Σκαραφίγκας: «Οι λεπτομέρειες μας κόστισαν»
Η κούραση, αλλά και κάποιες λεπτομέρειες προς το τέλος κόστισαν στον Πανελευσινιακό την ήττα (78-70) από τον Άρη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Σκαραφίγκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Σκαραφίγκα:

«Καλή σεζόν σε όλους και καλή δύναμη. Κάθε αρχή και δύσκολη. Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για εμάς, τα παιδιά προσπαθήσανε και κάναμε ένα πολύ μικρό rotation λόγω των προβλημάτων κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Η άμυνά μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλή, απλά δώσαμε το δικαίωμα στον Άρη γιατί χάσαμε το μυαλό μας στα τελευταία λεπτά το πρώτου ημιχρόνου παρασυρόμενοι από τον καλό ρυθμό που είχαμε στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε ρόλο και η εικόνα του Άρη στην άμυνα έτσι λόγω και της κούρασης χάσαμε τον προσανατολισμό μας στην επίθεση. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και θέλουμε να το κρατήσουμε αυτό γιατί αντιδράσαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά κάποιες λεπτομέρειες μας στέρησαν την δυνατότητα να το πάμε έστω και στο ένα σουτ».

Από τη μεριά του, ο Ευθύμης Τσακαλέρης ανέφερε: «Εύχομαι μια καλή χρονιά με υγεία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη που πήρε μια δίκαιη νίκη. Ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, ήμασταν πολύ καλοί στην επίθεση αλλά όχι στην άμυνα και γι’ αυτό δεν ξεφύγαμε στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε νωθρά και ο Άρης το εκμεταλλεύτηκε και πήρε μια διαφορά που την κράτησε μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια και πάλι στον Άρη και του εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να κερδίσει το Σάββατο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: