Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Νερό στο όνομά του!!

Τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Εθνικό Αγιονερίου, όμως στο φινάλε ο Άρης με «λυτρωτή» τον Μάουρο Πόι (ένα γκολ, δύο ασίστ) κατάφερε να πάρει τη νίκη, 3-1 στο «Βικελίδης», επιστρέφοντας στα τρίποντα.

Νερό στο όνομά του!
Του… έβγαλε το λάδι, όμως στο τέλος ο Άρης πήρε αυτό που ήθελε. Η μαχητική εμφάνιση του Εθνικού Αγιονερίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δυσκόλεψε τους «κίτρινους», που όμως στο τέλος πήραν τη νίκη, 3-1, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α' ομίλου της Γ' Εθνικής.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό με όμορφο πλασέ του Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή. Οι παίκτες του Εθνικού δεν το έβαλαν κάτω, πίεσαν και στην πρώτη τους ουσιαστική ευκαιρία έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Ο Μήτσικας με εξαιρετικό γυριστό μέσα από την περιοχή νίκησε τον Καρατζιοβαλή κάνοντας το 1-1.

Ο Άρης αιφνιδιάστηκε και δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Καλαϊτζίδη είχε την πρωτοβουλία, όμως τα βρήκε σκούρα απέναντι στην πολυπρόσωπο άμυνα του Εθνικού. Πάνω που τα χρονικά περιθώρια στένευαν ο Πόι έδωσε τη λύση, κάνοντας το 2-1 στο 82’ με κοντινή προβολή. Κάπου εκεί όλα τελείωσαν αφού οι φιλοξενούμενοι «άνοιξαν» τις γραμμές τους και ο Άρης τους τιμώρησε ξανά. Ο Πόι με την δεύτερη ασίστ του στο ματς, έδωσε στον Χιντασέλι, που με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 3-1.


Άρης: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Γκόλιας, Φερνάντες, Λιόλιος, Προβατίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (78 Γκίνο), Σταυρόπουλος (62 Χιντασέλι), Πόι,Ρένια (46 Καπνίδης).

Εθνικός Αγιονερίου: Καλογεράκης, Μπουζούρας(79 Τσίλης), Ορφανός, Μιλκούδης, Αποστολάς, Καρασίμος, Μίτσικας (62 Δημητρακόπουλος), Γκελίνος, Γκέρτσος (66 Σακκάς), Στεφανίδης, Πεχλιβάνης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: