Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Καρέλης: «Αυτό ήταν το όνειρό μου»

Όνειρο που έγινε πραγματικότητα ήταν το γκολ που πέτυχε ο Νίκος Καρέλης με την φανέλα της Εθνικής ομάδας. «Να μη χάσουμε το μυαλό μας», σχολίασε για το ερχόμενο ματς κόντρα στην Β. Ιρλανδία.

Καρέλης: «Αυτό ήταν το όνειρό μου»
Το παιχνίδι με την Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro, αλλά και τη δύσκολη συνέχεια σχολίασε ο Νίκος Καρέλης.

Ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα, αλλά και στο γκολ που πέτυχε κόντρα στους Φιλανδούς, ενώ σχολίασε και την ανάγκη στήριξης απ’ τον κόσμο.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τη Φινλανδία: «Είχε πολύ ένταση και πολύ πάθος. Όλα τα παιδιά με υποδέχθηκαν καλά και ήταν σαν να είμαι εδώ χρόνια. Είναι μία οικογένεια. Με βοήθησαν πολύ. Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, έπρεπε να έχουμε πάρει τους τρεις βαθμούς. Δεν τα καταφέραμε. Πήραμε τον έναν βαθμό και πάμε για το επόμενο παιχνίδι με την Βόρειο Ιρλανδία».

Για τις σκέψεις του μετά το γκολ: «Αυτό ήταν το όνειρό μου από την αρχή, που θυμάμαι τον εαυτό μου. Να παίξω στην Εθνική ομάδα, να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

Για το ματς με την Βόριο Ιρλανδία: «Εννοείται με τους χρειαζόμαστε. Θα κοιτάξουμε να δώσουμε το καλύτερο δυνατό σε αυτό τον αγώνα. Υπό τις οδηγίες του προπονητή να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, να μην χάσουμε το μυαλό μας ούτε ένα λεπτό, για να μην δεχθούμε γκολ, όπως κάναμε με την Φινλανδία. Από εκεί και πέρα θέλω να πω στον κόσμο να έρθει να μας υποστηρίξει γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Να έρθει να δει την ομάδα γιατί από την ομάδα έχουν αλλάξει πολλά».



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: