Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Αραβίδης: «Δεν πρόκειται να μας τρομοκρατήσουν»

Έντονα εκνευρισμένος από την αποβολή του απέναντι στον Παναιγιάλειο (πρώτη στην καριέρα του) εμφανίστηκε ο Χρήστος Αραβίδης μετά τη νίκη της ΑΕΚ.

Αραβίδης: «Δεν πρόκειται να μας τρομοκρατήσουν»
Χαρούμενος για το γκολ, που έδωσε και τη νίκη στην ΑΕΚ στο Αίγιο, αλλά έντονα εκνευρισμένος από την αποβολή του παρουσιάστηκε ο Χρήστος Αραβίδης. Ο σκόρερ της «Ένωσης», σε δηλώσεις του μετά την επικράτηση απέναντι στον Παναιγιάλειο, αναφέρθηκε στο σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων αλλά και στην ανωτερότητα της ομάδας του.

Παράλληλα, χαρακτήρισε άδικη την αποβολή του, η οποία ήταν και η πρώτη στην καριέρα του.

Αναλυτικά:
«Έχουμε πει επανειλημμένα ότι θα μας αντιμετωπίζουν έτσι οι αντίπαλοι. Είναι κάτι όμως που δεν μας φοβίζει. Αυτή η ομάδα έχει φτιαχτεί για πολύ ψηλά. Θέλω να πω ότι όποιος έχει την διάθεση να μας δημιουργήσει τέτοιου είδους θέματα, δεν πρόκειται να μας τρομοκρατήσει. Εμείς ξέραμε ότι θα έπαιζαν σκληρά οι αντίπαλοι, αλλά όπως είδατε όλοι κέρδισε ο καλύτερος».

Για την διαιτησία: «Δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω, αλλά σήμερα το δικαιούμαι μετά την αδικία που δέχθηκα. Δεν έχω πάρει ποτέ κόκκινη κάρτα στην καριέρα μου και αυτό έγινε σήμερα».
Για το γκολ: «Δεν έχω να δώσω απαντήσεις σε κανέναν. Έχω έρθει στην ΑΕΚ για να την βοηθήσω. Χαίρομαι που πέτυχα το γκολ και χαίρομαι να συμβεί και στην συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: