Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ξανά για Ράιτ ο Παναθηναϊκός!!

Στο προσκήνιο επιστρέφει για τον Παναθηναϊκό ο Τζούλιαν Ράιτ. Ο Αμερικανός φόργουορντ , που είχε κοπεί στα ιατρικά τεστ, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και θα δοκιμαστεί από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ξανά για Ράιτ ο Παναθηναϊκός
Μια δεύτερη ευκαιρία, προκειμένου να βρει θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού θα έχει ο Τζούλιαν Ράιτ. Ο Αμερικανός φόργουορντ, που είχε κοπεί πριν από δεκαπέντε ημέρες στα ιατρικά τεστ, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και θα δοκιμαστεί τις επόμενες ημέρες από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο παίκτης έμεινε όλο αυτό το διάστημα στην Ελλάδα, μετά από δική του απόφαση, έκανε τις απαραίτητες θεραπείες για να ξεπεράσει το πρόβλημα και θα λάβει μέρος στις επόμενες προπονήσεις των νταμπλούχων Ελλάδας. Μάλιστα, βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και παρακολούθησε την αναμέτρηση με την Νέα Κηφισιά.

Ο 27χρονος Τζούλιαν Ράιτ έχει ύψος 2.03μ. και την προηγούμενη περίοδο φόρεσε τη φανέλα της ρωσικής Κράσνιε Κρίλια, με την οποία σε 8 συμμετοχές στη VTB League είχε 15.3 πόντους, 9.9 ριμπάουντ και 2.1ασ. και 2.3λ. κατά μέσο όρο σε 32:28 λεπτά ανά αγώνα.

Είναι απόφοιτος του Κάνσας και το 2007 τον επέλεξαν οι Χόρνετς στο Νο 13 του ντραφτ. Στη Νέα Ορλεάνη έπαιξε έως το 2010 και μετά από μία σεζόν στους Τορόντο Ράπτορς (2010-2011) πήρε τον δρόμο για την Ευρώπη, αρχικά για λογαριασμό της Μακάμπι Ρίσον (2012-2013) και εν συνεχεία στη Ρωσία.

Συνολικά έχει παίξει σε 231 ματς στην κανονική περίοδο του NBA με μέσο όρο 3.9 πόντους και 2.3 ριμπάουντ, ενώ έχει αγωνιστεί και 15 φορές στα πλέι οφ του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: