Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Μαρκόπουλος: «Ιστορική νίκη»

Προσγειωμένος ήταν ο Χάρης Μαρκόπουλος μετά τη νίκη του Κοροίβου Αμαλιάδας επί της ΑΕΚ, που ήταν και η πρώτη στην ιστορία του στην Α1.

Μαρκόπουλος: «Ιστορική νίκη»
Ιστορικής σημασίας νίκη χαρακτήρισε ο Χάρης Μαρκόπουλος αυτή που πήρε ο Κόροιβος Αμαλιάδας απέναντι στην ΑΕΚ, με τον προπονητή των νεοφώτιστων όμως να τονίζει πως η σκληρή δουλειά θα πρέπει να συνεχιστεί.

«Συγχαίρω τον κόουτς Ζιάγκο για την πολύ καλή ομάδα που έχει, αλλά και για το γεγονός ότι πράγματι η ΑΕΚ έμεινε πίσω στην προετοιμασία σε σχέση με άλλες ομάδες. Δεν περιμέναμε ότι ο Μιλόσεβιτς θα παίξει τόσο καλά, δεδομένου ότι αποκτήθηκε μόλις πριν από μερικές ημέρες. Είναι μια μεγάλη και ιστορική νίκη γιατί είναι η πρώτη για τον Κόροιβο στην πρώτη κατηγορία. Τώρα, να βάλουμε κάτω το κεφάλι και να δουλέψουμε», είπε ο Χάρης Μαρκόπουλος.

Ο Μιχάλης Γιαννακίδης, από την πλευρά του, δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια από την πλευρά μου στην ΑΕΚ, η οποία είναι μια μαχητική ομάδα. Το έχει δείξει και στα φιλικά και στα παιχνίδια του Κυπέλλου. Όταν πήραμε τη διαφορά δεν τα παράτησε. Ίσα-ίσα κυνήγησε το ματς μέχρι το τέλος, όπου ευτυχώς εμείς είχαμε τις λύσεις με κάποια μεγάλα σουτ και τα καταφέραμε, ιδίως με τον Σάσα (σ.σ. Βασίλιεβιτς). Συνεχίζουμε έτσι. Χρειάζεται πολύ σκληρή δουλειά Η νίκη, επειδή είχαμε και το άγχος της πρεμιέρας, είναι πολύ σημαντική, Συνεχίζουμε όλοι μαζί της σκληρή δουλειά μας στόχο την παραμονή του Κοροίβου στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: